راهنمای در مورد قفل کردن صفحه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش راهنمای در مورد قفل کردن صفحه

سلام
    من تو شیت یکم یک جدول دارم که a1 تا g10 چطور میتونم صفحه را قفل کنم که صفحه من ثابت بمونه به طوری که صفحه چپ و راست و بالا پایین نشه موقعیتش ثابت باشه

آیا فقط با Freeze Panes این کار میشه؟
    Last edited by میثم مقدم نیا; 2019/05/12, 16:30.
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    برو به تب Developer بعد Properties بعد درScrollArea آدرس مورد نظر (A1:G10) را وارد کن
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..