تغییر کد مربوط به سرچ در یوزرفرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • s.313

• 2019/02/05
    • 70

پرسش تغییر کد مربوط به سرچ در یوزرفرم

سلام من یه فایل دارم که بر اساس کد پرسنلی برام مشخصات افراد رو سرچ و ثبت و ویرایش میکنه.
    میخواستم ببینم میشه تغییر داد تا این سرچ و ثبت و ویرایش بر اساس نام افراد انجام بشه؟
    فایل رو پیوست میکنم.ممنون میشم یه نگاه بهش بندازید..
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط s.313
    سلام من یه فایل دارم که بر اساس کد پرسنلی برام مشخصات افراد رو سرچ و ثبت و ویرایش میکنه.
    میخواستم ببینم میشه تغییر داد تا این سرچ و ثبت و ویرایش بر اساس نام افراد انجام بشه؟
    فایل رو پیوست میکنم.ممنون میشم یه نگاه بهش بندازید..
    سلام
    این کار پیشنهاد نمیشه،
    چون نام ها تکراری هستند، همچنین داخل کدی که در فایل شما نوشته شده با وارد کردن کد پرسنلی، مشخصات اون شخص داخل فرم نمایش داده میشه که شما می تونید تغییر بدید.
    فرض کنید 20 تا نام تکراری داشته باشید. در این صورت، کد فقط اولین و یا آخرین نامی رو که پیدا کند رو نمایش میده.
    ولی میشه کاری کرد که بطور مثال هر جا اسم "علی" بود مشخصات اون ردیف رو با مشخصات جدیدی که داخل فرم وارد می کنید تغییر بده.
    یا حق.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• s.313

• 2019/02/05
      • 70

نوشته اصلی توسط M_ExceL
      سلام
      این کار پیشنهاد نمیشه،
      چون نام ها تکراری هستند، همچنین داخل کدی که در فایل شما نوشته شده با وارد کردن کد پرسنلی، مشخصات اون شخص داخل فرم نمایش داده میشه که شما می تونید تغییر بدید.
      فرض کنید 20 تا نام تکراری داشته باشید. در این صورت، کد فقط اولین و یا آخرین نامی رو که پیدا کند رو نمایش میده.
      ولی میشه کاری کرد که بطور مثال هر جا اسم "علی" بود مشخصات اون ردیف رو با مشخصات جدیدی که داخل فرم وارد می کنید تغییر بده.
      یا حق.
      خب اگر بر حسب نام و نام خانوادگی کامل باشه به ندرت کاملا مشابه پیدا میشه.من هم تکست باکس مربوط به نام روبه نام و نام خانوادگی کامل اختصاص میدم.و اسم مشابه ندارم

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط s.313
        خب اگر بر حسب نام و نام خانوادگی کامل باشه به ندرت کاملا مشابه پیدا میشه.من هم تکست باکس مربوط به نام روبه نام و نام خانوادگی کامل اختصاص میدم.و اسم مشابه ندارم
        بفرمایید :
        فایل های پیوست شده
        [/CENTER]

کامنت

• s.313

• 2019/02/05
          • 70

نوشته اصلی توسط M_ExceL
          بفرمایید :
          سلام. یک دنیا ممنون. خدا خیرتون بده

کامنت

• s.313

• 2019/02/05
            • 70

نوشته اصلی توسط M_ExceL
            بفرمایید :
            سلام مجدد.
            من در ماکرو یک شیت رو پنهان کردم و میخوام در یک شیت دیگه براش کامند باتن پرینت بزارم. اما تا وقتی شیت چه با ماکرو چه دستی مخفی باشه دکمه کار نمی کنه. راهی نیست که شیت پنهان بمونه و پرینت کار کنه؟
            از دستور زیر برای مخفی کردن استفاده کردم:
            Sheet1.visible=xlsheetVeryHidden
            و از دستور زیر در شیت ۲ برای پرینت
            Sheet1.printpreview

کامنت

• s.313

• 2019/02/05
              • 70

نوشته اصلی توسط M_ExceL
              بفرمایید :
              سلام. یک سوال
              این یوزرفرم قابلیتی داره که وقتی من اطلاعات شخصی رو وارد میکنم اگر چیزی رو تغییر بدم برام روی همون شخص ویرایش میکنه
              اگر من نخوام ویرایش کنه و اگر حتی یک مورد تغییر کرد به عنوان داده جدید در سطر بعدی ذخیره کنه باید چکار کنم؟

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                • 677

نوشته اصلی توسط s.313
                سلام. یک سوال
                این یوزرفرم قابلیتی داره که وقتی من اطلاعات شخصی رو وارد میکنم اگر چیزی رو تغییر بدم برام روی همون شخص ویرایش میکنه
                اگر من نخوام ویرایش کنه و اگر حتی یک مورد تغییر کرد به عنوان داده جدید در سطر بعدی ذخیره کنه باید چکار کنم؟
                سلام،
                بهتره برای این کار دو تا باتن قرار بدید،
                باتن اول جهت ویرایش،
                باتن دوم جهت اضافه کردن سطر جدید،
                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..