یکی کردن کدها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش یکی کردن کدها

سلام
    آیا امکانش هست کدهای زیر را یکی کرد
    کد PHP:
    Private Sub TextBox1_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox1.BackColor vbRed
    End Sub

Private Sub TextBox2_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox2.BackColor vbBlue
    End Sub

Private Sub TextBox3_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox3.BackColor vbOrange
    End Sub 
    میخوام این 3تا کد در یک کد جا بگیرند

مثلا مثل کد زیر

کد PHP:
    Private Sub USERFORM_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox1.BackColor BackColor
        TextBox2
    .BackColor BackColor
        TextBox3
    .BackColor BackColor
    End Sub 
    امید وارم منظورم را رسونده باشم
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

دوستان کسی نیست که کمکم کنه؟
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

جواب نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
        • 558
        • 41.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
        سلام
        آیا امکانش هست کدهای زیر را یکی کرد
        کد PHP:
        Private Sub TextBox1_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox1.BackColor vbRed
        End Sub

Private Sub TextBox2_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox2.BackColor vbBlue
        End Sub

Private Sub TextBox3_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox3.BackColor vbOrange
        End Sub 
        میخوام این 3تا کد در یک کد جا بگیرند

مثلا مثل کد زیر

کد PHP:
        Private Sub USERFORM_MouseMove(ByVal Button As IntegerByVal Shift As IntegerByVal X As SingleByVal Y As Single)

TextBox1.BackColor BackColor
            TextBox2
        .BackColor BackColor
            TextBox3
        .BackColor BackColor
        End Sub 
        امید وارم منظورم را رسونده باشم
        دوستان کسی راهکاری برای تایپ نکردن کد تکرای نداره حداقل یه جوابی بدید بدونم راهی هست یا نه دنبالش بگردم یا نه؟

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
          • 699

سلام

دوست عزیز اگر منظورتان رنگی شدن textbox ها بصورت همزمان است که با تغییر اندکی در کد خودتان اینکار انجام میشود مانند کد زیر

کد:
          Private Sub USERFORM_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)
              TextBox1.BackColor = vbRed
              TextBox2.BackColor = vbBlue
              TextBox3.BackColor = vbOrange
          End Sub
          اگر منظورتان چیز دیگری است نیاز به توضیح بشتر داره که میخواهید این کد ها به چه شکل یکی بشن

موفق باشید میر

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
            • 558
            • 41.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
            سلام

دوست عزیز اگر منظورتان رنگی شدن textbox ها بصورت همزمان است که با تغییر اندکی در کد خودتان اینکار انجام میشود مانند کد زیر

کد:
            Private Sub USERFORM_MouseMove(ByVal Button As Integer, ByVal Shift As Integer, ByVal X As Single, ByVal Y As Single)
                TextBox1.BackColor = vbRed
                TextBox2.BackColor = vbBlue
                TextBox3.BackColor = vbOrange
            End Sub
            اگر منظورتان چیز دیگری است نیاز به توضیح بشتر داره که میخواهید این کد ها به چه شکل یکی بشن

موفق باشید میر
            با سلام خدمت استاد بزرگوارم

این دوتا کد بالا و پایینی من باهم مرتبط هستند اولی برای رنگ کردن هنگامی که ماوس روی TextBox میره و بخش دوم کد که شما هم از همون استفاده کردید برای برگرداندن رنگ به حالت قبل است

بزارید یه مثال دیگه ای عنوان کنم
            الان من کدی دارم که کاربر مجبور به تایپ فقط حروف فارسی در TextBox میکنه حال من 30 تا TextBox دارم، اگه بخوام برای هریک این کد را جدا گانه تعریف کنم صفحه کد من خیلی شلوغ و سنگین میشه چطور میتونم از یک کد برای 30 تا TextBox دیگه استفاده کنم تا صفحه کدم شلوغ نشود به نوعی خلاصه نویسی کنم
            در UserForm تایپ فارسی فایل پیوست در TexBox1 از کد زیر
            استفاده کردم
            کد PHP:
            Private Sub TextBox1_KeyPress(ByVal KeyAscii As MSForms.ReturnInteger)
             If 
            KeyAscii >= 97 And KeyAscii <= 122 Then SendKeys Chr(8)
            End Sub

Private Sub TextBox1_Change()
            SwitchKeyboardLang (LANG_persian)
            If 
            Right(TextBox11) = ChrW(32) Or IsNumeric(Right(TextBox11)) Then
            TextBox1
            .Value Left(TextBox1Len(TextBox1) - 1)
            End If
            End Sub 

این دو مثال را در یک فایل پیوست میکنم لطفا ببنید و راهنمایم کنید
            فایل های پیوست شده
            Last edited by میثم مقدم نیا; 2019/06/01, 06:33.

کامنت

چند لحظه..