معادل عملکرد tab در ورد جهت اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • master

• 2010/07/18
    • 118

پرسش معادل عملکرد tab در ورد جهت اکسل

سلام
    توی ورد وقتی تب رو بزنیم یه گام حرکتی ایجاد میکنه که برا تظیم کردن متن هایی که حالت ستون داره خلیی مفید هست
    ایا همچین چیزی تو اکسل برا داخل یه سلول امکان پذیر هست؟
    مثلا میخوام وقتی چند تا نام و نام خانوداگی زیر هم قرار میگیرن توی یک راستا باشن تو ورد به راحتی تب میزنم چون اسپیس هم زمانبر هست و توی یه راستا نمیشن ولی توی اکسل هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
    حتی از توی ورد رو کپی کردم بردم اکسل تب رو با اسپیس عوض کرد و همه چیز بهم خورد
    البته اینکه میشه هر کدوم رو توی یه خونه نوشت تا مشکل حل بشه رو میدوم ولی این به کار من میاد
    با تشکر
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

با سلام
    خير اين امکان در اکسل وجود ندارد
    بطور کلي indent و قالبهاي paragraph در اکسل وجود ندارد.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام و عرض ادب

راستش من سوال و خواسته کاربر محترم Master را متوجه نشدم!
      در جواب، کاربر محترم Hadi1980 نبود کلی Indent !!!???
      Increase Indent : Ctrl+Alt+Tab
      Decrease Indent: Ctrl+Alt+Shift+Tab
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hadi1980

• 2019/01/07
        • 237
        • 86.00

سلام مجدد
        ايشون ميخواهند از tab براي تورفتگي در متن در اکسل استفاده کنند که درواقع همون indentation هست و بنده عرض کردم که نميشه و اين قابليت در اکسل وجود نداره و اصلا پاراگراف تو اکسل مفهومي نداره چون اساس اون cell هست نه word
        ضمنا اون shortcut هايي که اشاره کرديد بنظرم در آفيس شما اختصاصي شده اند چونکه من هم در 2010و هم در 2016 چک کردم در حالت default تعريف نشده اند البته همه اين بحثها فقط در word هست نه اکسل
        اگر غير اين هست بفرماييد تا من هم ياد بگيرم لطفا
        موفق باشيد
        هادي

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
          • 699

با سلام

دوست عزیزاگر منظورتان indent است میتوانید از عکس زیر کمک بگیرید .

Click image for larger version

Name:	indent.jpg
Views:	1
Size:	31.5 کیلو بایت
ID:	135337

موفق باشید میر

کامنت

• master

• 2010/07/18
            • 118

نوشته اصلی توسط saed.rasa
            سلام و عرض ادب

راستش من سوال و خواسته کاربر محترم Master را متوجه نشدم!
            در جواب، کاربر محترم Hadi1980 نبود کلی Indent !!!???
            Increase Indent : Ctrl+Alt+Tab
            Decrease Indent: Ctrl+Alt+Shift+Tab
            سلام
            ببینید تو ورد اگه بخوای مثلا 10 تا نام و نام خانوادگی رو زیر هم بنویسی به صورتی که نام ها همه زیر هم در یک خط باشه و فامیل هم همنجور میای بین نام و فامیل tab میزنی (به جای اسپیس) خود ورد این فاصله رو با توجه به تعداد کاکرد نام وارد شده تنظیم میکنه
            اینجور که خودم گشتم نمیشد اینجا هم سوال کردم ببینم راه حل خاصی داره که ظاهرا نمیشه
            اون میانبر ها برا منم کار نکرد ضمنا اون مورد که شما توضیح دادید یه چیز دیگست
            با تشکر

کامنت

چند لحظه..