پیدا کردن سطر اطلاعات دیتا با استفاده از شماره ردیف

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • v.vahidi
    • 2016/10/09
    • 2

[حل شده] پیدا کردن سطر اطلاعات دیتا با استفاده از شماره ردیف

با سلام؛ چجوری میتونم با در اختیار داشتن شماره ردیف، اطلاعات اون ردیف رو ببینم
    توضیح بیشتر اینکه من با استفاده از دستور match شماره ردیف مورد نظر رو پیدا کردم و حال میخواهم با در اختیار داشتم این شماره ردیف با کلید کردن به اون ردیف در شیت دیگه هدایت بشوم
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط v.vahidi
    توضیح بیشتر اینکه من با استفاده از دستور match شماره ردیف مورد نظر رو پیدا کردم و حال میخواهم با در اختیار داشتم این شماره ردیف با کلید کردن به اون ردیف در شیت دیگه هدایت بشوم
    سلام،
    نمونه ای از فایلتون رو قرار بدید تا پاسخ متناسب با فایلتون داده شود.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

Hyperlink

نوشته اصلی توسط v.vahidi
      توضیح بیشتر اینکه من با استفاده از دستور match شماره ردیف مورد نظر رو پیدا کردم و حال میخواهم با در اختیار داشتن این شماره ردیف با کلید کردن به اون ردیف در شیت دیگه هدایت بشوم
      سلام دوست عزیز
      یکی از راهها استفاده از تابع
      HYPERLINK هست. به فرمول و فایل زیر نگاه کنید ببینید آیا خواسته شما برآورده میشه:
      کد PHP:
      =HYPERLINK(CONCATENATE("#";"sheet1";"!A"&B2);"بروبه ردیف"&B2
      توضیح اینکه شماره ردیف رو در سلول سبز رنگ وارد کنید و سپس بر روی سلول زرد رنگ کلیک نمایید.
      موفق باشید.
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• v.vahidi
        • 2016/10/09
        • 2

با سلام خدمت آقای بحرانی
        کاملاً مشکل من بر طرف شد
        خیلی ممنونم

کامنت

چند لحظه..