حذف تکراری ها در مجموع حسابها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

پرسش حذف تکراری ها در مجموع حسابها

با سلام خدمت اساتید ارجمند

فایل ضمیمه دارای یکسری از اطلاعات است که در زمان ثبت به طور تکرار ذخیره میگردد.
    خواست بنده این است که هر مقدار جای خودش بدون تکرار در سلول جدید (گزارش) قرار گیرد.
    فایل کمک بهتری به نوع خواست بنده میکند. لطفا نگاه کنید.
    فایل های پیوست شده
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط ناصر خان خان
    با سلام خدمت اساتید ارجمند

فایل ضمیمه دارای یکسری از اطلاعات است که در زمان ثبت به طور تکرار ذخیره میگردد.
    خواست بنده این است که هر مقدار جای خودش بدون تکرار در سلول جدید (گزارش) قرار گیرد.
    فایل کمک بهتری به نوع خواست بنده میکند. لطفا نگاه کنید.
    سلام،
    اگر از پیوت تیبل استفاده کنید امکانات مختلف، از جمله همین اسلایسری که در فایل قرار دادم می تویند با انتخاب نوع هزینه
    گزارش اون رو داخل پیوت تیبل مشاهده کنید، همچنین می تونید داخل اسلایسر تمام دسته هزینه ها رو یکجا انتخاب و گزارش کلی را داشته باشید.
    فایل رو مشاهده بفرمایید اگر کارتون رو راه می اندازد، همین روش رو پیاده کنید.
    یا حق.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
      • 118
      • 54.00

درود و تشکر که مثل همیشه پاسخگو هستید.

دوست عزیز چون از این طریق اون شکیل بودن رو نمیتونم داشته باشم نمیخواستم که از این راه استفاده کنم.
      میخواهم شکل جدول همونی که فرستاده حفظ بشه و درون اون تابع و یا فرمول vba استفاده بشه ممنونم میشم که کمک بفرماییید.

با تشکر
      هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
        • 118
        • 54.00

دوست عزیز چون از این طریق اون شکیل بودن رو نمیتونم داشته باشم نمیخواستم که از این راه استفاده کنم.
        میخواهم شکل جدول همونی که فرستاده حفظ بشه و درون اون تابع و یا فرمول vba استفاده بشه ممنونم میشم که کمک بفرماییید.

با تشکر

این کد و دارم یه نگاه بیندازید لطفا

Sub Button1_Click()
        Columns("t:t").Select
        Selection.Copy
        Sheets("report e sandogh").Select
        Application.CutCopyMode = False
        ActiveSheet.DisplayRightToLeft = True
        Range("h1").Select
        Columns("t:t").Select
        Selection.Copy
        Range("h1").Select
        Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
        :=False, Transpose:=False
        Application.CutCopyMode = False
        ActiveSheet.Range("t:t").RemoveDuplicates Columns:=2, Header:=xlNo
        End Sub
        مشکل این کد اینه که بعد از مقایسه نمیتونه جایی که میخوام بریزه مثلا از (T:1 ) مقایسه کنه و بریزه مثلا تو (A1)

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
          • 677

با تشکر
          چک کنید :
          فایل های پیوست شده
          [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
          [/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
            • 118
            • 54.00

متشکر بابت جوابتون
            ولی باز هم هر حساب و که نمیتونه تفکیک کنه. الان فقط جلوی تکرارو گرفته که البته این هم جزو خواسته های من بود ولی میخواستم برای هر حساب و سر جای خودش این عمل و انجام بده.
            برای همین تو فایلی که فرستادم سه تا ستون دارم (پرداختها - دریافتها -درآمد)
            مثلا برای ستون دریافت الان فقط دو آیتم سایر موارد و حق شارژه . که ریز ستون دریافتها باید این دو رو بیاره(بدن تکرار). همینطور برای بقیه

ممنونم

کامنت

چند لحظه..