فراخوانی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ayoub.

• 2018/11/01
    • 52
    • 23.00

پرسش فراخوانی در اکسل

با سلام و احترام
    یک فایل اکسلی دارم که می خوام با ورود کد پرسنلی وضعیت استخدامی (شاغل ،بازنشسته ،مستمری بگیر) رو جلوی اسمش نشان بده. فایلی رو آماده کردم ولی فک کنم ایراد داره ممنون می شم راهنماییم کنید.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    در شیت مستمری بگیران چرا کد های شما تکراری هستند؟؟ و در شیت بازنشستگان ردیف ها 7-8-9 کدها چرا عدد نیست متن است؟؟
    فایل های پیوست شده
    Last edited by saed.rasa; 2019/05/27, 20:23.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..