حذف سطرهای خالی با استفاده از توابع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

پرسش حذف سطرهای خالی با استفاده از توابع

سلام.
    دوستان چطوری میشه سطرهای خالی رو با استفاده از توابع حذف کرد؟ (بدون استفاده از فیلتر بدون استفاده از ماکرو)
    من با تابع =iferror(small(a:a,row(a1)),"") انجام میدم جواب میده منتهی میاد از کوچیک به بزرگ ستون رو مرتب میکنه.اما من نمیخوام ترتیب سطرها بهم بخوره.
    کسی راهکاری بلده؟
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

نوشته اصلی توسط miillad
    سلام.
    دوستان چطوری میشه سطرهای خالی رو با استفاده از توابع حذف کرد؟ (بدون استفاده از فیلتر بدون استفاده از ماکرو)
    من با تابع =iferror(small(a:a,row(a1)),"") انجام میدم جواب میده منتهی میاد از کوچیک به بزرگ ستون رو مرتب میکنه.اما من نمیخوام ترتیب سطرها بهم بخوره.
    کسی راهکاری بلده؟
    با سلام با فیلتر و کپی موارد دلخواه به شیت دیگه مشکل حل میشه ردیف هم بهم نمیخوره برای عدم استفاده از فیلتر چه معذوریتی دارید؟
    یا اول به ردیفها شماره بدهید بعد از حذف سطرهای خالی براسال همون ردیفهای داده شده مرتب کنید.خیلی هم سریع انجام میشه

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
      • 677

نوشته اصلی توسط miillad
      سلام.
      کسی راهکاری بلده؟
      سلام،
      با فرض اینکه اطلاعات در ستون A قرار دارد،
      داخل سلول b1 فرمول زیر رو بصورت آرایه ای وارد کرده (Ctrl+Shift+Enter) سپس اون رو برای کل ستون درگ کنید.
      کد PHP:
      =IF(ROWS(B$1:B1)>COUNTA(A:A),"",INDEX(A:A,SMALL(IF(A$1:A$20<>"",ROW(A$1:A$20)),ROWS(B$1:B1)))) 
      [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
      [/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

ضمن تشکر از دوستان دیگر که پاسخ دادن میتوانید از روش زیر نیز استفاده نمایید.

1- ابتدا محدوده مورد نظر خود را انتخاب کنید.
        2- کلیدهای Ctrl+ G را زده
        3- از پنجره باز شده گزینه Special رانتخاب کرده و از پنجره باز شده گزینه Blank را انتخاب و Ok را بزنید .
        4- رایت کلیک کرده و ردیفها ی خالی را حذف کنید.

موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..