نمایش مقدار یک سلول از شیت1 در سلول دیگر از شیت دوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hassan617
    • 2019/06/02
    • 3

پرسش نمایش مقدار یک سلول از شیت1 در سلول دیگر از شیت دوم

باسلام خدمت دوستان محترم
    فرض کنید در sheet1 ستون a ، سلول a20 مقدار جمع سلولهای a1 تا a19 را نمایش می دهد ، حالا من میخوام فرمولی بنویسم که همزمان که a20 از sheet1 مقدار جمع رو نمایش میدهد همزمان همین مقدار را در a1 از sheet2 نمایش دهد. باید چکار کنم؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    فایل پیوست را امتحان کنید لطفا
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hassan617
      • 2019/06/02
      • 3

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      فایل پیوست را امتحان کنید لطفا
      سلام ممنونم ازتون آقای سعید راسد

کامنت

• Ahmad1587

• 2019/01/13
        • 10
        • 89.00

سلام.
        از اون چیزی که متوجه شدم راه حلش ساده هست.

برای اینکار کافی هست به شیت 2 بروید بر روی هر سلولی که مدنظرتان هست کلیک کنید ، علامت مساوی رو بزنید سپس بر روی سلولی از شیت 1 که قراره مقدار اون نمایش داده شود رو انتخاب کنید.

برای این مورد میی تونید این پست که درباره آدرس دهی در اکسل هست را مطالعه کنید.

کامنت

چند لحظه..