مدیریت سفر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ayoub.

• 2018/11/01
    • 52
    • 23.00

پرسش مدیریت سفر

با سلام و احترام و تبریک عید سعید فطر
    یک سوال از خدمت شما:
    بنده نیاز به فایلی دارم که بتونم سفر همکارا رو مدیریت کنم به این صورت که در طول مثلا یک دوره تابستان 19 گروه تشکیل بشه و همکاران که برای رزرو حاضر می شن از وضعیت ظرفیت گروه ها یعنی ظرفیت اتوبوس ها و در نهایت اتاق ها مطلع شوند و اگه اتوبوس پر بود ولی هنوز اتاق خالی موجود بود اون گروه رو به همکارایی پیشنهاد بدیم که می خوان شخصی برن! و به طور لحظه ای بتونم این اطلاعات رو در اختیارشون بذارم که اونا بتونن تصمیم گیری راحتی داشته باشن متلا با مراجعه همکار و انتخاب یک گروه بنده با کلیک رو اون گروه بتونم اونو از وضعیت پر یا خالی بودن صندلی اتوبوس و اتاق مطلع کنم ضمن اینکه وضعیت گروه های دیگه قابل رویت باشه تا هر چه سریعتر و بدون هدر رفتن وقت اونا رو راهنمایی کنم.ممنون می شم راهنماییم کنیددر یک جمله می خوام بدونم در لحظه یک گروه جا خالی داره برای رزرو یا نه!(صندلی اتوبوس و اتاق)
    البته یک فایلی رو براتون می فرستم که جدول سمت راستی لیستی هست که همکارا میان برای ثبت نام اون موقع پر می کنم و لیست دومی وضیت گروه ها با توجه به تبت نامی هاست!
    ممنون می شم
    Last edited by Amir Ghasemiyan; 2019/07/21, 09:19. دلیل: حذف فايل پيوست به درخواست كاربر
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    این یه پروژه کامل و تقریبا متوسطیه و این که شما می خواهید رو هیچ کسی رایگان انجام نمیده
    سوالهای خاص تر و موردی تر بپرسید تا شاید بتونید به یه نتایجی برسید
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

چند لحظه..