نحوه گروپ و آن گروپ کردن ستونها با اجرای ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehdi196

• 2017/02/23
    • 7

پرسش نحوه گروپ و آن گروپ کردن ستونها با اجرای ماکرو

با سلام و احترام به دوستان عزیز و اساتید محترم

ضمن تشکر از این همه سخاوت علمی که در این سایت به وضوح مشاهده میشه..

بنده در شیت زیر با دو دکمه موجود میتونم ستونها رو باز و بسته کنم اما زمانی که صفحه رو قفل میکنم ماکرو اجرا نمیشه..

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید

با سپاس فراوان
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام دوست عزیز

اکثر بچه ها رفتند مسافرت و خوشگذرانی...
    منم که Vb بلد نیستم
    این کار دوستانی چون M_Excel و حسام بحرانی ...

حالا، چون شما پیام خصوصی داده بودید من چیزی براتون پیدا کردم ...

توضیح اینکه شما وقتی فایل را باز کردین مستقیم Alt + F11 بزن برو توی صفحه Vb بعد ماکرو خودتان را انتخاب کنید F5 بزن همین جا یک صفحه باز میشود رمزمورد نظر را وارد کن صفحه قفل میشه لازم نیست بروید از خود اکسل صفحه را قفل کنید

البته ی مشکلی داره وقتی فایل بسته مشود بعد دوباره باز کنی دیگه کار نمی کنه (مراحل گفته شده بالا باید دوباره طی بشه )شما باید صبر کنید منتظر باشید تا دوستان از سفر سلامت برگردند و به شما و من کمک کنند..
    فایل های پیوست شده
    Last edited by saed.rasa; 2019/06/06, 17:37.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mehdi196

• 2017/02/23
      • 7

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام دوست عزیز

اکثر بچه ها رفتند مسافرت و خوشگذرانی...
      منم که Vb بلد نیستم عزیزم!
      این کار دوستانی چون M_Excel و حسام بحرانی ...

حالا، چون شما پیام خصوصی داده بودید من چیزی براتون پیدا کردم ...

توضیح اینکه شما وقتی فایل را باز کردین باید مستقیم Alt + F11 بزن برو توی صفحه Vb بعد ماکرو خودتان را انتخاب کنید F5 بزن همین جا یک صفحه باز میشود رمز وارد کن....

البته ی مشکلی داره وقتی فایل بسته مشود بعد دوباره باز کنی دیگه کار نمی کنه (مراحل گفته شده بالا باید دوباره طی بشه )شما باید صبر کنید منتظر باشید تا دوستان از سفر سلامت برگردند و به شما و من کمک کنند..
      دم شما گرم رفیق... پس صبر میکنیم..

کامنت

• mehdi196

• 2017/02/23
        • 7

خب خدا رو شکر از صدقه سر شما مشکلم حل شد...

Sub Button1_Click()

Dim sh As Worksheet
        For Each sh In ActiveWorkbook.Worksheets
        Sheet1.Unprotect "123"

ActiveSheet.Outline.ShowLevels ColumnLevels:=2

Sheet1.Protect "123"
        Next
        End Sub

Sub Button2_Click()

Dim sh As Worksheet
        For Each sh In ActiveWorkbook.Worksheets
        Sheet1.Unprotect "123"

ActiveSheet.Outline.ShowLevels ColumnLevels:=1

Sheet1.Protect "123"
        Next
        End Sub

پسورد شیت مورد نظر را باید از قبل تعیین کنیم که در اینجا 123 گذاشتم.

بازم ممنون
        فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام مهدی

کارت عالی بود! مرسی

خوشحالم که مشکل خودتان را ، خودتان با قدرت حل کردید.

فقط ی سوال کوچلو: اون مربع کوچولو ها (+) کلیک می کنی باز نمی کنه؟؟!!
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mehdi196

• 2017/02/23
            • 7

نوشته اصلی توسط saed.rasa
            سلام مهدی

کارت عالی بود! مرسی

خوشحالم که مشکل خودتان را ، خودتان با قدرت حل کردید.

فقط ی سوال کوچلو: اون مربع کوچولو ها (+) کلیک می کنی باز نمی کنه؟؟!!
            ممنونم دوست عزیز

نه دیگه .. چون صفحه قفل میشه دیگه باز نمیکنه. باز و بسته کردن رو باید با کد ماکرو انجام بدی.. از اول هم هدف همین بود.
            البته من الان بجای کد گروپ کردن ، از کد hidden و unhidden کردن ستونها استفاده میکنم که اونم جواب میده.

مهم اینه که اول قفل صفحه باز بشه و بعدش هم دوباره با همون پسورد صفحه قفل بشه.
            در لابلای این باز شدن و قفل شدن هرکاری بخوای با هر کدی راحت انجام میشه!

سپاس

کامنت

چند لحظه..