صفر شدن جمع در فرمول شرطی sumif

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • spacoir

• 2011/01/12
    • 9

[حل شده] صفر شدن جمع در فرمول شرطی sumif

سلام

در حال تهیه یک گزارش هستم با فرمول های متفاوت که یک مرحله نیاز به جمع با فرمول شرطی هست که مثلا جمع فروش سرویس با ترافیک رو به ما بدهد ولی چون ستونی رو که انتخاب کردیم که اعداد از آنجا برداشته شود خود دارای فرمول شرطی هست و در انتها جمع رو صفر نشان می دهد.
    ممنون میشم نحوه رفع این مشکل آموزش داده شود
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط spacoir
    سلام

در حال تهیه یک گزارش هستم با فرمول های متفاوت که یک مرحله نیاز به جمع با فرمول شرطی هست که مثلا جمع فروش سرویس با ترافیک رو به ما بدهد ولی چون ستونی رو که انتخاب کردیم که اعداد از آنجا برداشته شود خود دارای فرمول شرطی هست و در انتها جمع رو صفر نشان می دهد.
    ممنون میشم نحوه رفع این مشکل آموزش داده شود
    با تشکر
    سلام دوست عزيز
    شما در شيت data ستون F يكسري مقادير داريد كه عدد نيستن. فقط ظاهر عددي دارن اما چون ابتداي آنها فاصله (اسپيس) وجود داره بصورت متن شناسايي ميشه درنتيجه خروجي فرمول شما صفر نمايش ميده. اعداد اين ستون رو اصلاح بفرماييد مشكلتون حل ميشه

کامنت

• spacoir

• 2011/01/12
      • 9

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز
      شما در شيت data ستون F يكسري مقادير داريد كه عدد نيستن. فقط ظاهر عددي دارن اما چون ابتداي آنها فاصله (اسپيس) وجود داره بصورت متن شناسايي ميشه درنتيجه خروجي فرمول شما صفر نمايش ميده. اعداد اين ستون رو اصلاح بفرماييد مشكلتون حل ميشه
      ممنون از نکته بینی شما چون اطلاعات بسیاز زیاد بود و همه را آز دیتای دیگری وارد کرده بودم به این نکته توجه نکرده بودم

با تشکر فراوان

کامنت

چند لحظه..