مشکل تداخل در 2 کمبوباکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

پرسش مشکل تداخل در 2 کمبوباکس

سلام دوستان.
    من یه فایل اکسل ساختم که تشکیل شده از 2 شیت که داخل هر شیت یک لیست قرار داره.و برای هر لیست یه کمبوباکس برای جسجتو درست کردم.
    مشکل اینه که وقتی داخل یک کمبوباکس کلیک میکنم برای تایپ،گاهی کمبوباکس دوم هم همزمان باز میشه.یا گاهی داخل کمبوباکس دوم که کلیک میکنم برای تایپ،کمبوباکس اول باز میشه.گاهی هم در حال حرکت مابین شیتها،لیست کمبوباکس باز میمونه.کلافم کرده واقعا.هر کاری میکنم درست نمیشه.میشه لطف کنید مشکلشو حل کنید.فایل رو پیوست میکنم.
    با پسوند xlsx ذخیره میکنم نمیشه اینجا ارسال کنم.مجبور شدم فایل بدون کد vba رو ارسال کنم.
    فایل رو باز کردین این کد رو تو هر دو کمبوباکس قرار بدین:
    Private Sub ComboBox1_Change()
    ComboBox1.DropDown
    End Sub
    فایل های پیوست شده
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیز برای رفع این مشکل شما باید ابتدا از منوی اکسل لبه Developer را انتخاب کرده سپس گزینه Design mode را انتخاب کنید .

به شیت دوم رفته و روی کمبو باکس رایت کیلیک کرده و Properties را انتخاب کنید ودر قسمت Name نام کمبوباکس خود را به کمبوباکس 2 تغییر دهید یعنی فقط عدد 1 را به 2 تغییر دهید.

پایدار باشید میر

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
      • 31
      • 39.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام

دوست عزیز برای رفع این مشکل شما باید ابتدا از منوی اکسل لبه Developer را انتخاب کرده سپس گزینه Design mode را انتخاب کنید .

به شیت دوم رفته و روی کمبو باکس رایت کیلیک کرده و Properties را انتخاب کنید ودر قسمت Name نام کمبوباکس خود را به کمبوباکس 2 تغییر دهید یعنی فقط عدد 1 را به 2 تغییر دهید.

پایدار باشید میر
      ممنون از پاسختون اقا مجید.انجام دادم روشی که گفتین رو.کمبوباکس اول درست شد اما مشکل برای کمبوباکس دوم پابرجاست.کد vbaرو هم به اسم combobox2 تغییر دادم.ولی بازم نشد.

Private Sub ComboBox2_Change()
      ComboBox2.DropDown
      End Sub

اما اگه دستور ComboBox1.DropDown رو از کمبوباکس اول حذف کنم،کمبوباکس دوم درست میشه.به نظر DropDown رو فقط یک لیست در نظر میگیره که برای هر دو کمبو باکس اعمال میکنه.
      Last edited by miillad; 2019/07/05, 13:32.

کامنت

چند لحظه..