مساله در فراخوانی داده از صفحات وب در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • msoori

• 2014/08/02
    • 247
    • 83.00

پرسش مساله در فراخوانی داده از صفحات وب در اکسل

سلام دوستان
    فایلی رو پیوست کردم، توی اون سوالم رو نوشتم
    میخوام از یه سایت اینترنتی یه سری داده رو بخونم ولی مساله داره!!!
    راهنمایی بفرمایید
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط msoori
    سلام دوستان
    فایلی رو پیوست کردم، توی اون سوالم رو نوشتم
    میخوام از یه سایت اینترنتی یه سری داده رو بخونم ولی مساله داره!!!
    راهنمایی بفرمایید
    سلام دوست عزیز
    من همون راه شما رو رفتم و کل اطلاعات سایت رو از اون فیلد انتخابی من زیر هم نوشت.
    پیشنهاد میکنم یه بار دیگه توی یه شیت خالی انجام بدین یا موقع Import کردن New Sheet رو انتخاب کنید.
    و اینکه موقعی که Time.ir رو میزنید ببینید که سایت Load میشه و کامل میاد یا خیر
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
      • 247
      • 83.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز
      من همون راه شما رو رفتم و کل اطلاعات سایت رو از اون فیلد انتخابی من زیر هم نوشت.
      پیشنهاد میکنم یه بار دیگه توی یه شیت خالی انجام بدین یا موقع Import کردن New Sheet رو انتخاب کنید.
      و اینکه موقعی که Time.ir رو میزنید ببینید که سایت Load میشه و کامل میاد یا خیر

بله
      اطلاعات لوود میشه، ولی به جای اینکه داده ها بیان، یا یه جدول نشون میده
      یا میره تو محیط پاور کوئری
      جالبه!

کامنت

چند لحظه..