حذف book marke صفحه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

[حل شده] حذف book marke صفحه

با سلام خدمت اساتید

آیا میشود در حالت page breake، نوشته داخل صفحه رو که حالت بوک مارک داره و نوشته (page1) حذف کرد.

متشکرم
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

نوشته اصلی توسط ناصر خان خان
    با سلام خدمت اساتید

آیا میشود در حالت page breake، نوشته داخل صفحه رو که حالت بوک مارک داره و نوشته (page1) حذف کرد.
    اگر میشود راهنمایی کنید لطفا.

متشکرم
    با سلام خدمت اساتید

آیا میشود در حالت
    page breake، نوشته داخل صفحه رو که حالت بوک مارک داره و نوشته (page1) حذف کرد.
    اگر میشود راهنمایی کنید لطفا.
    متشکرم
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
      • 130
      • 81.00

سلام ناصرخان عزیز
      این امکان وجود نداره متاسفانه، اگه فقط میخوایین Print Area تون مشخص بمونه خیلی راحت برگردین به Normal View و خط های جدا کننده صفحه رو ببینید، ولی اگه مسرین که توی Page Break View بمونین یا اون حالت نمایش به کارتون میاد شما دو تا راه دارین که یه چیزی مشابه داشته باشین:

1. رنگ پس زمینه رو طوسی 40% بذارین تا Watermark شماره صفحه باش همرنگ شه و معلوم نشه
      2. میتونین بعد از مشخص کردن Print Area به Normal View برگردین و ستونهای بعد از آخرین صفحه تون رو با Ctrl+Shift+Right Arrow انتخاب و Hide کنید، همین کار رو با سطرهای بعد از آخرین سطرتون با کلیدهای Ctrl+Shift+Down Arrow انجام بدین. نتیجه کاملا مشابه چیزی که میخوایین میشه.
      [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
      [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
        • 118
        • 54.00

سلام خدمت شما دوست عزیز
        متشکرم بابت توضیحی که دادید. البته من هم به این نتیجه رسیده بودم ولی باز گفتم که مطرح کنم شاید بشه این کار و کرد.
        به هر حال ممنون و متشکرم

کامنت

چند لحظه..