ثبت مرخصی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • مسعود رضایی 67
    • 2018/07/17
    • 1

پرسش ثبت مرخصی در اکسل

سلام دوستان
    من نیاز طراحی نرم افزاری دارم که بشه مرخصی های کارکنان اعم از استحقاقی ،تشویقی،استعلاجی و... رو ثبت و بشه گزارش های مربوط به مانده مرخصی ، تعداد روز مرخصی و... ازش گرفت ، به نظر دوستان اکسل برای این کار مناسبه یا اکسس البته من به اکسس آشنایی زیادی ندارم ولی میخوام از روشی استفاده کنم که دوباره کاری نداشته باشه و راحت باشه
    این کار برام خیلی مهمه لطفا سریع جواب بدین بهم
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز
    نتیجتا فرقی نمیکنه ولی به عنوان بحث امنیتی و صحت اطلاعات ورودی اکسس بهتره، اما اگه میخواین جا برای خطا داشته باشه و مجبور نشین کلی Error Handling داشته باشین (نهایتا خطا رو دستی درست کنید) اکسل بهتره.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..