محدودیت حرکت اسکرول در یک محدود با کد نویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza_gh_tak

• 2019/06/21
    • 149
    • 24.00

پرسش محدودیت حرکت اسکرول در یک محدود با کد نویسی

چطور میشه با کد نویسی حرکت اسکرول رو مثلاً در محدوده a:aa42 تعیین کرد البته فقط با کد نویسی می خوام
    ممنون می شم کمکم کنید
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز
    عنوان رو نوشتین محدودیت بعد فرمودین تعیین؟ من متوجه نمیشم دقیقا داخل اون رنج میخواین چی بشه.
    ولی برای اینکه ببینید کاربر Scroll کرده یا نه و چقدر و به کدام سمت از این لینک و برای تغییر دادن مقدار اسکرول به هر سمت و با هر مقداری هم از این لینک میتونید کمک بگیرید.
    حالا میتونید با Event ها ببینید کاربر به رنج مد نظرتون رسیده یا نه و اگه رسیده بود با SmallScroll یا هر کدی که مناسب تره اون سلول ها رو اسکرول کنید.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• reza_gh_tak

• 2019/06/21
      • 149
      • 24.00

بله حق با شماست در واقع من میخوام کاربر نتونه به بالا و پایین حرکت کنه و هم همون محدوده ای که من تععین کردم رو ببینه اگر تونستم حرفم رو برسونم ممنون میشم راهنماییم کنید

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط reza_gh_tak
        چطور میشه با کد نویسی حرکت اسکرول رو مثلاً در محدوده a:aa42 تعیین کرد البته فقط با کد نویسی می خوام
        ممنون می شم کمکم کنید
        سلام،
        کد:
        Private Sub Workbook_Open()
        Sheets(1).ScrollArea = "a42:aa42"
        End Sub
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..