تغییر مقیاس محور افقی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mrabbasi
    • 2019/03/02
    • 1

پرسش تغییر مقیاس محور افقی

سلام
    یه سوال داشتم که هرچی تو سایتا گشتم نتونستم جوابی براش پیدا کنم.

با توجه به داده هایی که از یک سایت گرفتم نمودار زیر را رسم کردم
    Click image for larger version

Name:	data.PNG
Views:	1
Size:	24.1 کیلو بایت
ID:	147815

اما همین نمودار که در همون سایت به عنوان خروجی گذاشته شده بود، به شکل زیر است
    Click image for larger version

Name:	outcome.PNG
Views:	1
Size:	29.7 کیلو بایت
ID:	147816
    حال، سوالم اینه که چه طوری می تونم مقیاس محور افقی را به شکلی که نمودار فوق رسم شده، تغییر بدم؟
    ممنون

فایل داده ها رو هم به صورت فایل اکسل پیوست نموده ام.
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز
    • شما توی ستون C اون عددایی رو که از ستون A میخواید نمایش داده بشه رو جلوی همون عددا بنویسید
    • یعنی توی C4 بنویسید 10 (مقدار A4) - توی C14 بنویسید 20 (مقدار A14) و همینطور تا 99 و 99.9 و 99.99 و 99.999 (فقط اعدادی که میخواین نمایش داده بشه زیر نمودار)
    • باقی خونه های ستون C رو خالی بذارید
    • بعد نمودارتون رو انتخاب کنید و به زبونه Design برین و دکمه Select Data رو بزنید
    • بعد توی پنجره ای که باز میشه توی قسمت Horizontal (Category) Axis Labels دکمه Edit رو بزنید و بعد از C4 تا C120 رو انتخاب کنید.
    • همه رو OK کنید و نوشته های محور افقی رو انتخاب کنید (روش کلیک کنید) یا اگه نمیتونید بالای دکمه Format Selection توی زبونه Layout یه لیست کشویی داره، ازش Horizontal (Category) Axis رو انتخاب کنید.
    • از زبونه Layout دکمه Format Selection رو بزنید و توی پنجره باز شده Interval Between Labels رو بدارین روی Automatic و Close رو بزنید.
    • اگه عدداتون اضافه ش اومد خط بعد مثلا اعشار 99 اومد خط بعد توی همین پنجره Format Selection برای محور افقی توی Alignment میتونید Custom Angle رو بذارید 1 درجه، متن رو 1 درجه میچرخونه اونوقت همشون کنار هم جا میشن و خیلی هم به چشم نمیاد

البته لزومی نداره ستون C باشه من بعنوان مثال گفتم. چون این ستون کمکیه و اگه بخواید میتونید Hide ش کنید که دیده نشه.
    Last edited by mrhartsclube; 2019/07/15, 09:06.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..