استخراج اطلاعات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • elman1368

• 2019/02/07
    • 39

پرسش استخراج اطلاعات

با عرض سلام و ادب و احترام
    بنده یه فایل اکسل دارم که n تا ستون که هر ستون n تا رکورد داره
    (شیت یک)
    میخوام یه کدی بنویسم که بیاد ستون یک رو با ستون دو و دو به بعد مقایسه کنه و مشترک ها رو تو شیت 2 بریزه و بره سراغ ستون دو و ستون دو را با ستون سه و سه به بعد مقایسه کنه و دوباره بریزه تو شیت 2
    این کار طوری باید انجام بشه که تو شیت 2 مشخص بشه که این نتیجه مقایسه کدوم ستون ها هستش
    حالا میخوام ببینم اطلاعات شیت 2 توی کدوم ستون های موجود در شیت یک قرار داره و اونو در یه سطری که من مشخص میکنم بهم نمایش بده
    یه فایل کوچیک هم به عنوان مثال پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط elman1368
    با عرض سلام و ادب و احترام
    بنده یه فایل اکسل دارم که n تا ستون که هر ستون n تا رکورد داره
    (شیت یک)
    میخوام یه کدی بنویسم که بیاد ستون یک رو با ستون دو و دو به بعد مقایسه کنه و مشترک ها رو تو شیت 2 بریزه و بره سراغ ستون دو و ستون دو را با ستون سه و سه به بعد مقایسه کنه و دوباره بریزه تو شیت 2
    این کار طوری باید انجام بشه که تو شیت 2 مشخص بشه که این نتیجه مقایسه کدوم ستون ها هستش
    حالا میخوام ببینم اطلاعات شیت 2 توی کدوم ستون های موجود در شیت یک قرار داره و اونو در یه سطری که من مشخص میکنم بهم نمایش بده
    یه فایل کوچیک هم به عنوان مثال پیوست کردم
    سلام دوست عزیز
    فایل رو پیوست کردم
    فقط داخل یه سری ستونها اسمها تکراری بودن که باعث میشه دو بار توی نتیجه جستجو بیاد
    و اینکه خونه های خالی هم در نظر گرفته نشدن
    به اضافه اینکه قطعا دوستان راه حل بهتری با استفاده از توابع Excel میتونن بنویسن، اما من ترجیح دادم با For بنویسم که از نتیجه ش مطمئنترم و توی همه نسخه های Excel جواب میده.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..