bold کردن قسمتی از فرول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Masoudii

• 2018/03/01
    • 8
    • 56.00

[حل شده] bold کردن قسمتی از فرول

با سلام و خسته نباشید
    مشکل من اینه که میخوام قسمتی از یه متن داخل یه سلول به صورت بولد نشون داده بشه.بعنوان مثال:
    A1=شماره چک
    a2= نام بانک
    a3=مبلغ
    a4=a1&" "&a2&" "&a3
    من میخوام که مقدار خانه های a1 تا a3 رو فراخوانی کنم داخل یک سلول منتها میخوام مبلغ چک حالت بولد داشته باشه.
    امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.با متن میشه این کار رو کرد منتها در حالت فرمول نمیشه
    بغیر از بولد کردن امکان تغییر رنگ و تغییر سایز و .... هم وجود داره؟؟؟.ممنون میشم راهنمایی ام کنید
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط Masoudii
    با سلام و خسته نباشید
    مشکل من اینه که میخوام قسمتی از یه متن داخل یه سلول به صورت بولد نشون داده بشه.بعنوان مثال:
    A1=شماره چک
    a2= نام بانک
    a3=مبلغ
    a4=a1&" "&a2&" "&a3
    من میخوام که مقدار خانه های a1 تا a3 رو فراخوانی کنم داخل یک سلول منتها میخوام مبلغ چک حالت بولد داشته باشه.
    امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.با متن میشه این کار رو کرد منتها در حالت فرمول نمیشه
    بغیر از بولد کردن امکان تغییر رنگ و تغییر سایز و .... هم وجود داره؟؟؟.ممنون میشم راهنمایی ام کنید
    سلام،
    فایل زیر رو تست بفرمایید :
    قبل از تست ماکرو رو فعال کنید.
    کد:
    Sub M_E()
    Range("d2") = Range("a2") & " " & Range("b2") & " " & Format(Range("c2"), "#,###")
    Range("d2").Characters(Len(Range("a2")) + Len(Range("b2")) + 2, Len(Range("c2")) + 4).Font.FontStyle = "Bold"
    Range("d2").Characters(Len(Range("a2")) + Len(Range("b2")) + 2, Len(Range("c2")) + 4).Font.Size = 20
    Range("d2").Characters(Len(Range("a2")) + Len(Range("b2")) + 2, Len(Range("c2")) + 4).Font.ColorIndex = 3
    End Sub
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• Masoudii

• 2018/03/01
      • 8
      • 56.00

مهندس جان سلام.این عالیه و من همین رو میخواستم.منتها نوشته های من از طریق vlookup فراخوانی میشن.و متنش طولانی هستش در واقع میخوام یه رسید چاپی آماده کنم.حتما باید کد نویسی بشه تو ماکرو؟؟؟؟؟از طریق ضبط ماکرو هم امکانش هست؟؟؟
      راه حل دیگه ای هم داره؟؟؟؟

کامنت

چند لحظه..