تفکیک مشترکات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • elman1368

• 2019/02/07
    • 39

پرسش تفکیک مشترکات

سلام من یه فایل اکسل دارم که در شیت 1 به عنوان مثال 5 تا ستون از اطلاعات داره (این تعداد کم و زیاد میشه)
    میخوام اکسل بیاد ستون یک رو با ستون دو مقایسه بکنه و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات ستون یک و دو هستش)
    سپس بره سراغ ستون 1 و 3 و
    مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 1 و 4 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 1 و 5 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 2 و 3 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 2 و4 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 2 و 5 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 3 و 4 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 3 و 5 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    سپس بره سراغ ستون 4 و 5 و مشترکات رو بریزه دو شیت دو(بطوریکه مشخص بشه مشترکات کدوم ستون ها هستش)
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز
    جواب شما در تاپیک https://forum.exceliran.com/showthread.php/15312 داده شده، لطفا سعی کنید برای یه سوال یه تاپیک ایجاد کنید.
    اگه جواب نگرفتین یا سوال واضح نبوده و یا کسی جواب نداده که در هر صورت بعد از یه مدت تاپیک رو ویرایش کنید و سوالتون رو واضحتر بپرسید.
    ممنونم
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• elman1368

• 2019/02/07
      • 39

با عرض سلام و خسته نباشید
      بخدا جوابی که شما دادید رو الان دیدم و قبلش ندیده بودم
      خیلی لطف کردید بازم شرمنده

کامنت

• elman1368

• 2019/02/07
        • 39

سلام دوست عزیز یه سوال و آخرین سوال
        شما به بنده یه کد دادید به شرح زیر
        Private Sub CommandButton1_Click()
        With Application
        .ScreenUpdating = False
        lr = Cells(Rows.Count, 4).End(3).Row
        lc = Cells(1, Columns.Count).End(1).Column
        For n = 21 To lr
        For i = 5 To lc
        cc = Cells(Rows.Count, i).End(3).Row
        For c = 1 To cc
        If Cells(n, 4) = Cells(c, i) Then
        Cells(n, Columns.Count).End(1).Offset(, 1) = Cells(1, i)
        End If
        Next c
        Next i
        Next n
        .ScreenUpdating = True
        End With
        End Sub
        این کد نوشته های منو سرچ میکنه و تو ردیف 21 نمایش میده
        حالا من میخوام نوشته های من که تو شیت 2 هستش رو از شیت یک سرچ کنه و اونجا نشون بده(با همون روش قبلی)

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
          • 130
          • 81.00

نوشته اصلی توسط elman1368
          سلام دوست عزیز یه سوال و آخرین سوال
          شما به بنده یه کد دادید به شرح زیر
          Private Sub CommandButton1_Click()
          With Application
          .ScreenUpdating = False
          lr = Cells(Rows.Count, 4).End(3).Row
          lc = Cells(1, Columns.Count).End(1).Column
          For n = 21 To lr
          For i = 5 To lc
          cc = Cells(Rows.Count, i).End(3).Row
          For c = 1 To cc
          If Cells(n, 4) = Cells(c, i) Then
          Cells(n, Columns.Count).End(1).Offset(, 1) = Cells(1, i)
          End If
          Next c
          Next i
          Next n
          .ScreenUpdating = True
          End With
          End Sub
          این کد نوشته های منو سرچ میکنه و تو ردیف 21 نمایش میده
          حالا من میخوام نوشته های من که تو شیت 2 هستش رو از شیت یک سرچ کنه و اونجا نشون بده(با همون روش قبلی)
          دوست عزیز لطفا در همون تاپیکی که جواب گرفتین بذارین آدم سر در بیاره
          در ضمن این کد من نیست، اگه کد من رو دانلود بفرمایید متوجه میشید که دقیقا طبق توضیحات شما کار میکنه
          [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
          [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..