پرینت گرفتن بدون اینکه وارد صفحه بشه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Masoudii

• 2018/03/01
    • 8
    • 56.00

پرسش پرینت گرفتن بدون اینکه وارد صفحه بشه

با سلا م خدمت دوستان
    یه فایل داشتم و یه سری دکمه براش تعبیه کردم که پیش نمایش صفحات رو داشته باشه.سوال من اینجاست آیا میشه کد رو طوری نوشت چه برای پیش نمایش و چه برای پرینت خروجی وارد تون شیت نشه بلکه دکمه رو زدیم مستقیم وارد پیش نمایش بشه یا سریع پرینت بگیره.
    الان که من درست کردم این فایل رو به این شکله که اول وارد اون شیت میشه و بعد پیش نمایش رو نشون میده.که نمیخوام اینطور باشه
    آیا راه حلی داره؟؟؟؟؟؟؟
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط Masoudii
    با سلا م خدمت دوستان
    یه فایل داشتم و یه سری دکمه براش تعبیه کردم که پیش نمایش صفحات رو داشته باشه.سوال من اینجاست آیا میشه کد رو طوری نوشت چه برای پیش نمایش و چه برای پرینت خروجی وارد تون شیت نشه بلکه دکمه رو زدیم مستقیم وارد پیش نمایش بشه یا سریع پرینت بگیره.
    الان که من درست کردم این فایل رو به این شکله که اول وارد اون شیت میشه و بعد پیش نمایش رو نشون میده.که نمیخوام اینطور باشه
    آیا راه حلی داره؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    اگه برای دکمه تون یه ماکرو بنویسید مثل این:
    کد:
    [FONT=RobotoRegular]Sub PrintCurrentSheet ()[/FONT]
    [COLOR=#000000][FONT=RobotoRegular][/FONT][/COLOR][FONT=RobotoRegular]ActiveSheet.PrintOut
    End Sub[/FONT]
    میتونه بدون نشون دادن هیچ پنجره ای پرینت بگیره. اگه نمیخواین شیت فعال رو پرینت بگیره کافیه بجاش بنویسید Sheets(1) یا هر شماره شیت که مد نظرتونه.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• Masoudii

• 2018/03/01
      • 8
      • 56.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز
      اگه برای دکمه تون یه ماکرو بنویسید مثل این:
      کد:
      [font=robotoregular]sub printcurrentsheet ()[/font]
      [font=robotoregular]activesheet.printout
      end sub[/font]
      میتونه بدون نشون دادن هیچ پنجره ای پرینت بگیره. اگه نمیخواین شیت فعال رو پرینت بگیره کافیه بجاش بنویسید sheets(1) یا هر شماره شیت که مد نظرتونه.
      مهندس جان زدم نشد.فرض کنید که اسم شیت من هست resid .کد رو چه جوری باید بنویسم؟؟؟

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
        • 130
        • 81.00

نوشته اصلی توسط Masoudii
        مهندس جان زدم نشد.فرض کنید که اسم شیت من هست resid .کد رو چه جوری باید بنویسم؟؟؟
        هم از شماره شیت میتونید استفاده کنید هم از این کد:

کد:
        [FONT=robotoregular]sub printcurrentsheet ()[/FONT]
        [FONT=robotoregular]sheets("resid").printout
        end sub[/FONT]
        [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
        [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..