تکمیل کد برای درج عکس در فرم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

[حل شده] تکمیل کد برای درج عکس در فرم

سلام به اساتید محترم
    فایل ضمیمه بخشی از فایل شرکت هست که تو قسمت دریافت اطلاعات فردی پرسنل به مشکل خوردم.
    لطفا برای تکمیل کردن کد جهت الصاق کردن عکس و تاریخ کمک کنید ممنونم.
    Click image for larger version

Name:	123.jpg
Views:	1
Size:	185.2 کیلو بایت
ID:	147828Click image for larger version

Name:	124.jpg
Size:	198.3 کیلو بایت
ID:	147829
    این دو تا عکس قسمتهایی است که دوستان باید زحمتش و بکشید.
    تو قسمت تاریخ تو هر قسمت که دبل کلیک کنیم باید تقویم بیاد و بعد از ok آن بنشینه تو جای خودش. دبل کلیک که میکنیم تقویم میآد ولی بعد از ok فقط تو یک تکست باکس میشنه.
    دومی هم باید بعد از انتخاب عکس تو قسمت 1 بره تو جای خودش تو قسمت 2 بشینه.
    اینهم تو قسمت 1 انتخاب میشه ولی نمیشینه تو قسمت 2
    ممنون و متشکر
    فایل های پیوست شده
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط ناصر خان خان
    سلام به اساتید محترم
    فایل ضمیمه بخشی از فایل شرکت هست که تو قسمت دریافت اطلاعات فردی پرسنل به مشکل خوردم.
    [ATTACH=CONFIG]19408[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19409[/ATTACH]
    تو قسمت تاریخ تو هر قسمت که دبل کلیک کنیم باید تقویم بیاد و بعد از ok آن بنشینه تو جای خودش. دبل کلیک که میکنیم تقویم میآد ولی بعد از ok فقط تو یک تکست باکس میشنه.
    ممنون و متشکر
    سلام دوست عزیز
    من ثبت اطلاعات جدید رو که میزنم روی UserForm1_Activate سر همه ی خطهاش پیغام Object Required میده. توی فرمتون اصلا کنترلهایی با اسامی projeFLT و markazFLT و masoliatFLT و taahol و tahsilat نیست اصلا کل فرم خالیه و فقط یه MultiPage داره. مطمئنید فایل نهایی رو فرستادین؟
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
      • 118
      • 54.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز
      من ثبت اطلاعات جدید رو که میزنم روی UserForm1_Activate سر همه ی خطهاش پیغام Object Required میده. توی فرمتون اصلا کنترلهایی با اسامی projeFLT و markazFLT و masoliatFLT و taahol و tahsilat نیست اصلا کل فرم خالیه و فقط یه MultiPage داره. مطمئنید فایل نهایی رو فرستادین؟
      سلام. دوست عزیز من یکبار دیگه همین فایل و رو یه سیستم دیگه دانلود کردم همونیه که خودم تو سیستم اولیم دارم و مشکلی نداشت
      Last edited by ناصر خان خان; 2019/07/15, 20:04.
      هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
        • 130
        • 81.00

سلام. دوست عزیز من یکبار دیگه همین فایل و رو یه سیستم دیگه دانلود کردم همونیه که خودم تو سیستم اولیم دارم و مشکلی نداشت
        نمیدونم شاید مشکل از منه! اولشم یه پیغام میده که سه تا لینک رو نداره
        Click image for larger version

Name:	Screenshot (9).png
Size:	145.6 کیلو بایت
ID:	135608Click image for larger version

Name:	Screenshot (10).png
Size:	130.8 کیلو بایت
ID:	135609
        [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
        [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
          • 118
          • 54.00

سلام
          ممنون بابت پیگیریتون. این فایل و برای بار سوم رو یه سیستم دیگه امتحان کردم.
          این فایل مجزا تهیه شده اصلا از برنامه ای جدا نشده که بگم یه اشتباهی کردم و لینکهاش مشکل داره. این تیکه مجزا تهیه شده که بعدا به فایل اصلی چسبیده میشه.
          تصویر اول که ایراد لینک و میگیره بخاطر فرمولی که (تو تصویر هم دیده میشه).اون قسمتی که #VALUE داده. که اصلا مهم نیست پاکشون کنید. اون یکی و سر در نمی آرم.
          دوستان دیگه لطفا شما هم یه کمکی بکنید. این فایل کامله نمیدونم مشکل از کجاست که رو سیستم دوستمون نشون نمیده.
          متشکرم
          Last edited by ناصر خان خان; 2019/07/16, 12:48.

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
            • 118
            • 54.00

سلام
            یه فکری به نظرم رسید. امکان داره که این تکست باکسها و ... جایی تو صفحه باشن که الان که صفحه اینقدری هست دیده نمیشن.
            به نظرتون اگر صفحه رو باز کنید ممکنه ببینیدشون. Ctrl+A بزنید ببینید Select میشن.
            امیدوارم منظورم و رسونده باشم.
            از همه اینها که بگذریم چرا هنوز شما page1 و page2 میبینید اونها که اسمگذاری شدن؟؟؟؟؟؟؟
            متشکرم
            اینهم دوباره جدیدش
            فایل های پیوست شده
            Last edited by ناصر خان خان; 2019/07/16, 13:06.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
              • 558
              • 41.00

سلام به اساتید محترم
              [ATTACH=CONFIG]19408[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19409[/ATTACH]
              ممنون و متشکر
              سلام
              دوست عزیزم در مورد بخش دوم سوالتون من یک تغییر کوچیک ایجاد کردم
              فایل پیوست را ملاحضه فرماید ببینید راه حل بنده به کارتون میاد یا نه؟
              باتشکر میثم مقدم نیا
              فایل های پیوست شده
              [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                • 118
                • 54.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
                سلام
                دوست عزیزم در مورد بخش دوم سوالتون من یک تغییر کوچیک ایجاد کردم
                فایل پیوست را ملاحضه فرماید ببینید راه حل بنده به کارتون میاد یا نه؟
                باتشکر میثم مقدم نیا
                ممنونم از شما
                آره مشکل تاریخ درست شد.
                متشکرم
                فقط مونده مورد الصاق عکس.
                لطفا کمک کنید.

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                  • 677

فقط مونده مورد الصاق عکس.
                  لطفا کمک کنید.
                  سلام،
                  فایل پیوست رو بررسی بفرمایید.
                  فایل های پیوست شده
                  [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
                  [/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                    • 118
                    • 54.00

متشکرم
                    ممنون از همگی اینهم درست شد

کامنت

چند لحظه..