ورود اطلاعات مطابق سلول مرجع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • angela001

• 2018/05/07
    • 6
    • 52.00

پرسش ورود اطلاعات مطابق سلول مرجع

سلام دوستان عزیز و تشکر از همراهی همیشگی شما
    من میخوام اطلاعاتی رو با استفاده از توابع جستجو وارد تعدادی سلول کنم که عینا سلول مرجع نوشته بشه، یعنی اگر سلول مرجعی که اطلاعات اعداد رو ازش میخونه بصورت درصد ثبت شده در سلول جدید هم درصد ثبت بشه اگر بصورت دو رقم اعشار ثبت شده به همان صورت درج بشه و ....، در نهایت کلام میخواهم عینا تنظیمات قبلی در سلول جدید ثبت بشه. اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم زودتر پاسخ بده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط angela001
    سلام دوستان عزیز و تشکر از همراهی همیشگی شما
    من میخوام اطلاعاتی رو با استفاده از توابع جستجو وارد تعدادی سلول کنم که عینا سلول مرجع نوشته بشه، یعنی اگر سلول مرجعی که اطلاعات اعداد رو ازش میخونه بصورت درصد ثبت شده در سلول جدید هم درصد ثبت بشه اگر بصورت دو رقم اعشار ثبت شده به همان صورت درج بشه و ....، در نهایت کلام میخواهم عینا تنظیمات قبلی در سلول جدید ثبت بشه. اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم زودتر پاسخ بده
    سلام،
    جهت راهنمایی بهتر، لطفا نمونه ای از فایلتون رو پیوست بفرمایید تا سریعتر به نتیجه برسید.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• angela001

• 2018/05/07
      • 6
      • 52.00

فایل پیوست شد

لطفا پیوست را باز کنید سوال در آن درج شده (خیلی فوری)
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

سلام دوست عزيز
        من اين فرمول رو پيشنهاد ميكنم. هر چند ممكنه با كمك VBA جواب هاي جامع تري دريافت كنيد اما با اين فرمول ساده خروجي مورد نظرتون قابل استخراجه

کد:
        =TEXT(VLOOKUP(B8,info!$A$1:$C$13,MATCH($A$9,info!$A$1:$C$1,0),0),CHOOSE(MATCH($A$9,info!$B$1:$C$1,0),"0.00%","0"))

کامنت

• angela001

• 2018/05/07
          • 6
          • 52.00

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
          سلام دوست عزيز
          من اين فرمول رو پيشنهاد ميكنم. هر چند ممكنه با كمك vba جواب هاي جامع تري دريافت كنيد اما با اين فرمول ساده خروجي مورد نظرتون قابل استخراجه

کد:
          =text(vlookup(b8,info!$a$1:$c$13,match($a$9,info!$a$1:$c$1,0),0),choose(match($a$9,info!$b$1:$c$1,0),"0.00%","0"))
          تشکر خیلی عالیه ولی تو این فرمول شما مجددا تعریف کردین مشخصات داده خروجی رو، تعداد سطرهای من 25 تاست و خیلی سخته برای هر کدوم من تابع رو تکرار کنم، نمیخوام وارد vba هم بشم ممنون میشم اگر راه دیگه ای هست برام پست کنید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

تشکر خیلی عالیه ولی تو این فرمول شما مجددا تعریف کردین مشخصات داده خروجی رو، تعداد سطرهای من 25 تاست و خیلی سخته برای هر کدوم من تابع رو تکرار کنم، نمیخوام وارد vba هم بشم ممنون میشم اگر راه دیگه ای هست برام پست کنید
            متوجه منظورتون نشدم. تعداد سطرها چه اثري روي فرمول داره؟

کامنت

• angela001

• 2018/05/07
              • 6
              • 52.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
              متوجه منظورتون نشدم. تعداد سطرها چه اثري روي فرمول داره؟
              شما برای اعداد صحیح و اعداد درصدی جداگانه در فرمول تعریف نوشتین من بخوام برای 25 سطر بنویسم هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن مثلا یکی درصد یکی تا 1 رقم اعشار یکی سه رقم اعشار... متفاوت هستند و باید همشون رو توی فرمول تعریف کنم، و مسئله مهمتر اینکه چون این فرمول بصورت متنی نوشته میشه نمیشه از روش نمودار رسم کرد!

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

شما برای اعداد صحیح و اعداد درصدی جداگانه در فرمول تعریف نوشتین من بخوام برای 25 سطر بنویسم هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن مثلا یکی درصد یکی تا 1 رقم اعشار یکی سه رقم اعشار... متفاوت هستند و باید همشون رو توی فرمول تعریف کنم، و مسئله مهمتر اینکه چون این فرمول بصورت متنی نوشته میشه نمیشه از روش نمودار رسم کرد!

شما براي رسم نمودار نياز نداريد كه يك جدول جداگانه رسم كنيد. با همون ديتاهاي اصليتون ميتونيد رسم كنيد. ولي اگه حتما بايد تو يك شيت ديگه ديتاها رو نمايش بدين و vba هم استفاده نكنيد من راه ديگه اي به ذهنم نميرسه

کامنت

چند لحظه..