عدم فعال بودن راست کلیک برای تنظیمات در کار برگ

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rezahesam90
    • 2019/07/23
    • 4

[حل شده] عدم فعال بودن راست کلیک برای تنظیمات در کار برگ

سلام مهندسین عزیز و دوستان گرامی فایل اکسل 2016 بر روی سیستم نصب کردم .الان به یکباره گزینه کلیک راست برای دلیت کردن شیت یا انجام سایر تنظیمات از کار افتاده ممنون میشم اگر کسی راه حلی داره ارائه کنه.
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    من میزان آشنایی شما رو با اکسل نمیدونم و همچنین از فایلتون هیچ پیش زمینه ای ندارم
    اما این موردی که میفرمایید ممکنه علتش قفل بودن شیت و فایل باشه. از تب review بررسی بفرمایید آیا شیت ها و یا فایل قفل هستند یا خیر

کامنت

• rezahesam90
      • 2019/07/23
      • 4

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      من میزان آشنایی شما رو با اکسل نمیدونم و همچنین از فایلتون هیچ پیش زمینه ای ندارم
      اما این موردی که میفرمایید ممکنه علتش قفل بودن شیت و فایل باشه. از تب review بررسی بفرمایید آیا شیت ها و یا فایل قفل هستند یا خیر
      سپاس از پاسخوگوئی تان
      نه شیت قفل هستش و نه فایل اصلا هیچ دستکاری هم نکردم ولی هر فایلی که اکسل باشه رو باز می کنم در قسمت شیت کلیک راست کار نمی کنه که بخوام شیت های قبلی رو پاک کنم یا انتقال بدم فقط میتونم شیت اضافه کنم و دوبار کلیک کنم تغییر نام بدم.واقعا برام مشکل بزرگی شده هر چقدر هم تو گوگل جستجو می کنم که علت غیرفعال شدن کلیک راست بر روی کاربرگ چیه هیچ موردی پیدا نمی کنم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط rezahesam90
        سپاس از پاسخوگوئی تان
        نه شیت قفل هستش و نه فایل اصلا هیچ دستکاری هم نکردم ولی هر فایلی که اکسل باشه رو باز می کنم در قسمت شیت کلیک راست کار نمی کنه که بخوام شیت های قبلی رو پاک کنم یا انتقال بدم فقط میتونم شیت اضافه کنم و دوبار کلیک کنم تغییر نام بدم.واقعا برام مشکل بزرگی شده هر چقدر هم تو گوگل جستجو می کنم که علت غیرفعال شدن کلیک راست بر روی کاربرگ چیه هیچ موردی پیدا نمی کنم
        اگر امكان داره فايلتون رو قرار بديد تا بشه دقيقتر بررسي كرد

کامنت

• rezahesam90
          • 2019/07/23
          • 4

Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	1
Size:	96.9 کیلو بایت
ID:	135639من الان میخام بقیه شیت ها رو پاک کنم یکی باقی بمونه یا اینکه همین شیت رو انتقال بدم تو یه فایل اکسل جدید باز بشه ولی هر چقدر کلیک راست می کنم که گزینه ها بیاد اصلا عمل نمیکنه همون گزینه های دلیت موو یا کپی و . . . .

- - - Updated - - -

کامنت

• rezahesam90
            • 2019/07/23
            • 4

دوستان بدلیل اینکه نیاز فوری داشتم تا مشکلم حل بشه علیرغم کمک های مدیریت محترم فنی سایت در این خصوص و راهنمائی هائی که انجام دادند به مطلبی برخورد کردم که راه حل را اینچنین عنوان کرده بود:
            برای این که کلیک راست روی شیت در اکسل فعال بشه . فایل Excel.xlb رو در سیستمتون سرچ کنید و پاکش کنید.
            به همین سادگی تو درایو سی سیستم جستجو و پیدا کرده و فایل مذکور را دلیت کردم و فورا مشکل حل شد ، راست کلیک جهت انجام تنظیمات بر روی شیت اکسل فعال گردید.

کامنت

چند لحظه..