استفاده از حاصل عددی یک فرمول به نحوی که با تغییر در ورودی ها و محاسبه خروجی جدید، خروجی قبلی تغییر نکند.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mshokri
    • 2019/07/28
    • 2

پرسش استفاده از حاصل عددی یک فرمول به نحوی که با تغییر در ورودی ها و محاسبه خروجی جدید، خروجی قبلی تغییر نکند.

سلام بر اساتید بزرگوار
    یک فرمول جمع ساده را در نظر بگیرید. میخواهم داده های حاصل از جمع اعداد مختلف بصورت عددی در سلولهای مختلف (مثلا یک سطر یا یک ستون) ذخیره شود. یعنی به تغییری که در ورودی ها صورت می گیرد، اعداد حاصل شده از محاسبات قبلی تغییر نکند.

چه تابعی باید استفاده کنم؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4599
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    چیزی که شما گفتین نیاز به تابع نداره. کافیه شما سلولی که حاصلجمع هست رو کپی کنید و در جای دیگه paste value کنید تا فقط مقدار جمع در سلول قرار بگیره و با تغییر داده ها تغییری در عدد جمع بوجود نیاد

کامنت

• mshokri
      • 2019/07/28
      • 2

سلام و ممنون بابت پاسخ شما؛

بله، این راه برای محاسبات یکباره شدنی هست، ولی وقتی قرار باشه چند محاسبه در دقیقه انجام بشه، قاعدتاً کپی-پیست متوالی خیلی سخت خواهد بود. البته میدونم که با vba و فرمهاش میشه اینکار رو انجام داد اما دنبال راه یا تابع یا مجموعه ای از توابع هستم که مستقیماً و بدون vba اینکار انجام بشه.

بازهم ممنون از توجه شما.

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      چیزی که شما گفتین نیاز به تابع نداره. کافیه شما سلولی که حاصلجمع هست رو کپی کنید و در جای دیگه paste value کنید تا فقط مقدار جمع در سلول قرار بگیره و با تغییر داده ها تغییری در عدد جمع بوجود نیاد

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4599
        • 100.00

نوشته اصلی توسط mshokri
        سلام و ممنون بابت پاسخ شما؛

بله، این راه برای محاسبات یکباره شدنی هست، ولی وقتی قرار باشه چند محاسبه در دقیقه انجام بشه، قاعدتاً کپی-پیست متوالی خیلی سخت خواهد بود. البته میدونم که با vba و فرمهاش میشه اینکار رو انجام داد اما دنبال راه یا تابع یا مجموعه ای از توابع هستم که مستقیماً و بدون vba اینکار انجام بشه.

بازهم ممنون از توجه شما.
        با توابع اينكار شدني نيست. چون ماهيت توابع اكسل به اين صورت هست كه با تغيير داده ها فرمول ها و محاسبات به روز رساني بشن. يا بايد دستي و از طريقي كه من گفتم انجام بدين يا با vba. راه ديگه اي نداره

کامنت

چند لحظه..