ادغام محاسبات دو ستون در یک ستون

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alfa

• 2012/05/18
    • 157
    • 4.00

[حل شده] ادغام محاسبات دو ستون در یک ستون

سلام
    یک مبلغ قبض داریم
    پنج نفر عضو
    این مبلغ باید بین پنج فر تقسیم بشه
    هم با ضریب تعداد روزهای ماه
    هم با ضریب تعداد نفرات خانواده
    هر دو ضریب باید بعنوان یک مبلغ در یک ستون محاسبه و نشان داده شود

ضمنا چنانچه مبلغی از خانواده ای کم شده طبعا باید متناسب با ضریب در بین سایر اعضا تقسیم بشه که مبلغ کل دریافتی با مبلغ قبض یکی باشه
    فایل پیوست شده( البته محاسبات داخلش غلطه)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]
  • MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
    • 83
    • 56.00

با سلام
    بر اساس هر نفر 30 روز درست کار می کنه . یعنی اگر یک خانواده 3 نفر باشند 90 روز محاسبه می شود . یه کوچولو تغییر دادم ببینید همون چیزی هست که شما می خواهید .
    البته به توضیحات داخل فایل این رو باید اضافه کنم که اگر خانواده ای مثلا پدر خانواده 10 روز در منزل بودند و اون خانواده 3 نفره باشه ، در ستون تعداد نفرات 2.3 می خوره .
    فایل های پیوست شده

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
      • 157
      • 4.00

نوشته اصلی توسط ma.shahidi
      با سلام
      بر اساس هر نفر 30 روز درست کار می کنه . یعنی اگر یک خانواده 3 نفر باشند 90 روز محاسبه می شود . یه کوچولو تغییر دادم ببینید همون چیزی هست که شما می خواهید .
      البته به توضیحات داخل فایل این رو باید اضافه کنم که اگر خانواده ای مثلا پدر خانواده 10 روز در منزل بودند و اون خانواده 3 نفره باشه ، در ستون تعداد نفرات 2.3 می خوره .

سلام -ممنون از لطفتون- خیر درست کار نمیکنه- ببینید برای اینکه بدانید محاسباتتان درست بوده یا نه باید عدد داخل e9 همیشه مساوی شود با عدد e2
      مثلا مبلغ یک خانواده دو نفره که 15 روز از 30 روز حضور داشتند باید مساوی باشد با خانواده یک نفره که سی روز حضور داشته
      ضمنا ستون سبز رنگ نهایتا باید حذف شود و فقط ستون قرمزباقی بماند
      فایل های پیوست شده

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
        • 157
        • 4.00

کسی راه حلی نداره؟

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
          • 83
          • 56.00

سلام
          با احترام اگر به توضیحات دقت کرده باشید اونجا گفتم که تعداد روز را تغییر نمیدیم . ما براساس میزان حضور 5، 10 ، 15 ... روز ، تعداد نفرات را تغییر میدهیم ، تعداد روز به صورت اتوماتیک تغییر میکنه. فرم درست کار میکنه اگر داده ها را بر اساس آنچه گفته شد وارد کنیم . مثلا همین موردی که شما گفتید . یک خانواده یک نفره که 30 روز حضور داشتند ، اطلاعات تعداد نفرات 1 ثبت میشه. به صورت اتوماتیک تعداد روز 30 روز نشان داده میشه. برای خانواده یک نفره که 15 روز حضورداشته باشه باید تعداد نفرات 0.5 ثبت بشه . به صورت اتوماتیک 15 روز حساب میشه. خانواده 2 نفره که 15 روز حضور داشتند تعداد نفرات 2*0.5 =1 ثبت میشه . امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
            • 157
            • 4.00

نوشته اصلی توسط MA.SHAHIDI
            سلام
            با احترام اگر به توضیحات دقت کرده باشید اونجا گفتم که تعداد روز را تغییر نمیدیم . ما براساس میزان حضور 5، 10 ، 15 ... روز ، تعداد نفرات را تغییر میدهیم ، تعداد روز به صورت اتوماتیک تغییر میکنه. فرم درست کار میکنه اگر داده ها را بر اساس آنچه گفته شد وارد کنیم . مثلا همین موردی که شما گفتید . یک خانواده یک نفره که 30 روز حضور داشتند ، اطلاعات تعداد نفرات 1 ثبت میشه. به صورت اتوماتیک تعداد روز 30 روز نشان داده میشه. برای خانواده یک نفره که 15 روز حضورداشته باشه باید تعداد نفرات 0.5 ثبت بشه . به صورت اتوماتیک 15 روز حساب میشه. خانواده 2 نفره که 15 روز حضور داشتند تعداد نفرات 2*0.5 =1 ثبت میشه . امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه

بسیار سپاس گزارم
            اگر چه حتما راه حل شما خوب بود ولی متاسفانه مد نظر من نبود
            این پست را حل شده فرض میکنم تا انشالله جوابی پیدا کنم
            از همه ممنون

کامنت

چند لحظه..