سلام
من یه فایل اکسل دارم که حدود یک میلیون رکورد داخلش هست، بخش زیادی از محتوای این اکسل رو میخوام بر اساس چندین شرط از پیش تعین شده حذف کنم.
به کمک یکی از اساتید ماکرویی تهیه شد که در حجم کم این امکان رو داره ولی توی حجم دیتای سنگین هنگ میکنه و جواب نمیده.
از سایر اساتید ارجمند تقاضای بررسی و راهنمایی فوری دارم.
ممنون میشم مساعدت بفرمایید.
کد:
من یه فایل اکسل دارم که حدود یک میلیون رکورد داخلش هست، بخش زیادی از محتوای این اکسل رو میخوام بر اساس چندین شرط از پیش تعین شده حذف کنم.
به کمک یکی از اساتید ماکرویی تهیه شد که در حجم کم این امکان رو داره ولی توی حجم دیتای سنگین هنگ میکنه و جواب نمیده.
از سایر اساتید ارجمند تقاضای بررسی و راهنمایی فوری دارم.
ممنون میشم مساعدت بفرمایید.
کد:
کد:
Sub M_E() Dim bdata As Boolean Dim i, lr, lr2, h, chk As Long Dim fDir As String With Application lr = Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row .ScreenUpdating = False For i = 2 To lr h = 2 Do While h < 8 If Cells(i, 10) = Sheets(2).Cells(h, 2) Then Range("a" & i).EntireRow.Delete i = i - 1 End If h = h + 1 Loop Next lr2 = Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row For i = 2 To lr2 h = 2 bdata = True Do While h < 16 If Cells(i, 6) <> Sheets(2).Cells(h, 1) And Cells(i, 6) <> Empty Then For chk = 2 To 16 If Cells(i, 6) = Sheets(2).Cells(chk, 1) Then bdata = False Exit For End If Next chk If bdata = True Then Range("a" & i).EntireRow.Delete i = i - 1 End If End If h = h + 1 Loop Next .ScreenUpdating = True .DisplayAlerts = False fDir = ThisWorkbook.Path & "\new file.xlsx" ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=fDir, FileFormat:= _ xlOpenXMLWorkbook, CreateBackup:=False .DisplayAlerts = True End With End Sub
کامنت