کد یافت نشدن داده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kazem1359

• 2018/06/08
    • 331
    • 39.00

پرسش کد یافت نشدن داده

سلام در فایل زیر یک مورد مشکل دارم که اگر در رفع کمک کنید ممنون میشم:

در فایل فوق با کلیک بر دکمه چاپ فرم واگذاری بنده با سرچ از تاریخ تا تاریخ و شماره حساب واگذاری و کلیک بردکمه جستجو چکهای مورد نظر در ان بازه در یوزر فرم دیگه ای میاد حالا من کدی می خوام به دیتابسم اضافه بشه که اگر در ان بازه تاریخی که انتخاب می کنم و شماره حساب هم انتخاب می کنم اگر نامی که در تکس باکس بانک واگذاری در ان بازه موجود نبود پیام بده که داده ای موجود نیست
    ممنون میشم ...
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

سلام ببخشید من فرمی که درست کردید من خیلی دوست دارم مثل شما بتونم درست کنم میتونم از شما راهنمایی بگیرم چطوری تهیه کردید این فرم رو منم حسابداری هستم به نیازم کارم میاد تهیه کنم یه همچین چیزی بسته به نیاز کاری خودم

کامنت

• مهندس تبریزی

• 2019/07/10
      • 109
      • 93.00

نوشته اصلی توسط faslebahari
      سلام ببخشید من فرمی که درست کردید من خیلی دوست دارم مثل شما بتونم درست کنم میتونم از شما راهنمایی بگیرم چطوری تهیه کردید این فرم رو منم حسابداری هستم به نیازم کارم میاد تهیه کنم یه همچین چیزی بسته به نیاز کاری خودم
      سلام دوست عزیز
      هر کجا نیاز بود شما راحت سوالتان را بپرسید در خدمتیم
      با تشکر مهندس تبریزی
      [CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
      [/SIZE][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..