فعالسازی اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fariba-22

• 2018/07/07
    • 30

[حل شده] فعالسازی اکسل

با سلام
    من نرم افزار اکسل ۲۰۱۶ رو تازه نصب کردم و برای فعالسازیش از چندین سایت مختلف نرم افزار تولکیت رو دانلود کردم ولی متاسفانه سیستم با خطا مواجه میشد. خطای not foun میداد. از روی سی دی نصب هم امتحان کردم ولی انجام نشد. همه موارد رو هم رعایت کردم. آنتی ویروس فعال نبود به نت هم وصل نبود. میخواستم بپرسم چون ۲۰۱۳ هم نصبه باعث میشه کرک نشه؟ یا فایلهای کرکم مشکل دارن؟ و اینکه سایت مطمئنی میشناسید که تولکیت رو دانلود و نصب کنم؟
  • مهندس تبریزی

• 2019/07/10
    • 109
    • 93.00

نوشته اصلی توسط fariba-22
    با سلام
    من نرم افزار اکسل ۲۰۱۶ رو تازه نصب کردم و برای فعالسازیش از چندین سایت مختلف نرم افزار تولکیت رو دانلود کردم ولی متاسفانه سیستم با خطا مواجه میشد. خطای not foun میداد. از روی سی دی نصب هم امتحان کردم ولی انجام نشد. همه موارد رو هم رعایت کردم. آنتی ویروس فعال نبود به نت هم وصل نبود. میخواستم بپرسم چون ۲۰۱۳ هم نصبه باعث میشه کرک نشه؟ یا فایلهای کرکم مشکل دارن؟ و اینکه سایت مطمئنی میشناسید که تولکیت رو دانلود و نصب کنم؟
    سلام دوست عزیز
    بهترین راه حل این است که ورژن قدیم را uninstall نموده و ورژن جدید را نصب نماپید
    و از طرفی دیگر اکثر آنتی ویروسها و حتی خود بیت دیفندر ویندوز کرک آفیس را ویروس محسوب میکند و مانع اجرای آن میگردد لذا میبایست ایتدا آنتی ویروس را مقطعی غیر فعال کرده و فایل کرک را بصورت Run as administrator اجرا نمود.
    در حال حاضر KMSpico از بهترین کرکهاست که حاوی AUTOpico است که بصورت اتوماتیک در صورت غیر فعال بودن آنتی ویروس عمل میکند.
    با تشکر مهندس تبریزی
    [CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
    [/SIZE][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..