طبق آماري كه از جامعه شركت كنندگان در جلسات سمينارها گرفته شده 40% كاربران اكسل در ايران در فرآيندهاي مالي از اكسل استفاده مينمايند.
حسابداري اكسل
Collapse
X
-
RE: حسابداري اكسل
نوشته اصلی توسط excelطبق آماري كه از جامعه شركت كنندگان در جلسات سمينارها گرفته شده 40% كاربران اكسل در ايران در فرآيندهاي مالي از اكسل استفاده مينمايند.
من يك نمونه كاري از دفتر معين بكمك اكسل را ميتوانم ارائه دهم.
:shy:کامنت
-
با درود فروان
نمونه کارلیستی که داری و برنامه ای که میخواهی را در قالب یک فایل بفرست تا من یا دوستان این کار را برای شما انجام دهیم
(ریز کارهای که نیاز داری را بنویس)---------------------------------------------------------------------------------------------------
بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت
-
باسلام
من جهت پرداخت حقوق همکاران برمبنای مدیریت خدمات کشوری ومحاسبه بیمه ومالیات معوق و حقوق ودستمزد را از اکسل استفاده کرده ام و واقعا بسیار مفید وسریع می باشد و همانطورکه همه می داند از اطلاعات پرسنلی آمارهای می توان تهیه کرد که کمتر نرم افزار پرسنلی است بتواند انجام دهد[b]می خواهیم هدف با نتیجه یکی شود[/b]کامنت
-
نوشته اصلی توسط M.Kدوستان سعی کنید بیشتر به هم آموزش بدیم تا اینکه از هم تعریف کنیم ممنونم
از اینکه در این تالار با ما همراه هستید سپاسگزارم و من هم با نظر شما موافقم ولی
می خواستم بدانم کدام مورد مد نظر شماست چون بیشتر به سئوالات جواب داده میشود تا اینکه از کسی تعریف بشود---------------------------------------------------------------------------------------------------
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت
-
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یک فایل اکسل طراحی کردم که با اون دریافت و پرداخت انجام میدهم .
فرمول نویسی طوری هست که وقتی عملیات انجام میشود تا آخر جایی که فرمول نوشتم الباقی وارد میشه .
البته دوستان اگر فایل ضمیمه رو دانلود کنن و دریافت و پرداختی انجام بدن خودشون متوجه منظور میشوند.
من میخوام تا جایی که اطلاعات وارد میکنم الباقی مشخص بشه
از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند .
دانلود فایل اکسل طراحی شده توسط منکامنت
-
با درود فراوان
دو تا فایل رو که آماده کردم یکی با طراحی فرم ورود اطلاعات انجام می گیرد و فایل دوم با اضاف کردن تابه if وAnd باقیمانده ها را تاجایی که اطلاعات پر کرده ای نشان می دهد.
فایل اول:
[attachment=101]
فایل دوم:
[attachment=102]فایل های پیوست شده---------------------------------------------------------------------------------------------------
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت
-
من هم از شما متشكرم دوست عزيز كه وقت گذاشتيد ايراد ما را گفتيد در تالارهاي گفتگو مطالب به صورت زير ارائه ميگردد
يا سئوال پرسيده ميشود و جواب داده ميشود
يا يك نكته اي را كه بلديد به اشتراك ميگذاريد
يا مطالب و اخباري جهت آگاهي افراد از اين موضوعات گفته ميشود كه اين قسمت تالار مربوط به موضوع سوم استزنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريمکامنت
-
با درود فراوان
ماکرو در سطر اوال پرداختی و دریافتی را جمع می زنه و از سطر دوم آن را با هم کم می کنه که را ب این دلیل نوشتم چون دوستمون با این فورمول خواسته بود که می توان آن را برابر با نیاز خود تغییر داد
و برای اینکه کلمه های رو که می خواهیم بنویسیم اکسل به ما پیشنهاد بده را در زمانی می توان استفاده کرد که ورود اطلاعات با فرم صورت بگیره و در آن زمان اگر از کمبوباکس استفاده کنیم و همچنین سورس کمبوباکس را به لیست و یا ستونی که در آن دیتا وارد می کنید لینک کنیم کلماتی که در لیست وجود دارد را به ما پیشنهاد میدهد---------------------------------------------------------------------------------------------------
shamsololama@yahoo.com
09177733411کامنت
-
نوشته اصلی توسط shamsololamaبا درود فراوان
دو تا فایل رو که آماده کردم یکی با طراحی فرم ورود اطلاعات انجام می گیرد و فایل دوم با اضاف کردن تابه if وAnd باقیمانده ها را تاجایی که اطلاعات پر کرده ای نشان می دهد.
فایل اول:
فایل دوم:
من به دنبال فراگیری فرمولی هستم که با دادن کد به انواع سند ها در دفتر روزنامه به طور خودکار سند مورد نظر در حساب معین و کل ثبت شود. لطفا راهنمایی بفرمایید .کامنت
کامنت