من فایل و دیدم
ببینید اینطوری درسته؟
اگر هم اصرار به جدا بودن شیت ها داشته باشید، شدنی هست.
دوست عزیز تشکر
فقط چند مورد هست اول اینکه برای هر فرد نیاز به شت جدا دارم
دوم اینکه اگر در شت اصلی فرضا فرد خاصی 5 ردیف اطلاعات داره در شت مخصوص این فرد هم همان 5 ردیف باشه
در اخر اینکه هر وقت اطلاعات شت اصلی تغییر کرد اطلاعات شت های دیگر هم خودکار بروز شود
1_ایجاد مشتری جدید:
برای ثبت مشتریانی که هنوز نامشان در شیت «لیست مشتریان» وجود ندارد.با زدن این دکمه یک فرم باز می شود در باکس «نام مشتری»هر متنی که بنویسید یک شیت با آن نام ایجاد می شود.انجام این کار الزامی است در غیر اینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.
2_جدید:
برای ثبت دریافت و پرداخت روزانه از مشتریانی که نامشان ثبت شده است.
3_به روز آوری اطلاعات مشتریان:
با زدن این دکمه،اطلاعات مربوط به هر مشتری در شیت خودش قرار گرفته و به روزآوری می شود.
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
دوستان بابت وقتی که گزاشتید و زحمتی که کشیدید بسیار سپاس گزارم
فایلی که آقای جاوید زحمت کشید وفرستاد خیلی کامل بود فقط اگر امکان تغییرات کوچکی داشته باشه خیلی کامل تر میشه
1. امکان اصلاح یا حذف مشتری باشه
2.در کنار درج دستی تاریخ امکان درج خودکار تاریخ هم باشه خیلی خوب میشه یعنی در شت "ریال " وقتی دکمه "جدید"را اجرا می کنی خودش خودکار تاریخ روز رادرج کنه و این تاریخ هم در صورت نیاز قابل تغییر باشد
3 شت هر مشتری اگر ستون باقیمانده هم بهش اضافه بشه بسیار کامل میشه
4 نمی دونم امکانش هست یا نه که ستون دریافت و پرداخت وباقیمانده هم مثل ستونهای دفتر معین در بیاد
5 اگر کد مشتری را هم خودش خودکار بده بهتر میشه
با سلام.
نمیدونم این فایل تو داده های زیاد چطور کار میکنه ،اما در صورت وجود مشکل در خدمتم.
حتماً خوب تستش کنید چون ممکنه تو بعضی جاها اشتباه عمل کنه. دفتر معین_3
فقط میمونه قسمت جمع دریافتی و پرداختی برای هر مشتری که انشاء ا... سر فرصت اونم انجام میدم.
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
[quote=jansiz hayat]
با سلام.
نمیدونم این فایل تو داده های زیاد چطور کار میکنه ،اما در صورت وجود مشکل در خدمتم.
حتماً خوب تستش کنید چون ممکنه تو بعضی جاها اشتباه عمل کنه. دفتر معین_3
فقط میمونه قسمت جمع دریافتی و پرداختی برای هر مشتری که انشاء ا... سر فرصت اونم انجام میدم.
[/quote
سپاس دوست عزیز
فقط دکمه جدید در این فایل که گزاشتید برای من کار نمی کنه
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
آره Enable کردم وقتی دکمه جدید را کلیک می کنی ارور 13 می ده
با سلام.
تو سلول های C2وD2 از تاریخ استفاده شده.خطای NAME رو بر طرف کنید.
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
من دانشجوی حسابداریم
پروژه مالی دارم که باید با اکسل حل بشه
2تا سوال دارم که نمیتونم بهشون جواب بدم هرکی میتونه کمکم کنه و جوابشو بهم بگه....
فردی مبلغ 50.000.000 ریال در حسابی با نرخ بازده سالانه 19.5 درصد با یک قرارداد یکساله سزمایه گذاری نموده بطوریکه سود این سرمایه گذاری ماهانه به حسابی با نرخ بازده سالانه 13.5 درصد واریز می شود.
محاسبه کنید الف: سود ماهانه
ب: اصل و سود در سررسید اگر سودها ماهانه دریافت شود
ج) اصل و سود در سررسید اگر سودها ماهانه دریافت نشود.
2-شخصی می خواهد وامی به مبلغ 60.000.000 ریال با نرخ بهره سالانه 14% با دوره بازپرداخت 5 ساله(ماهانه) دریافت کند. بانک مربوطه از وی می خواهد مبلغ 20.000.000 ریال در آنجا سپرده کند. نرخ بهره ای که فرد در بیرون از بانک می تواند بدست اورد سالانه 20% است.
لطفا محاسبه کنید این فرد سالانه چند درصد بهره میدهد.
با سلام خدمت Atiye_eft
سوال اول یک کم مشکل داره اول اینکه مشخص نیست سود سپرده ها روز شمار هست یا نه دوم اینکه واسه قسمت ب سوال اگر ما سود را بصورت ماهانه دریافت کنیم که به اون حساب بهره ای تعلق نمیگیره و موجوی در آخر صفر هست . با این حال من فایلی رو پیوست میکنم ببیند بدردتون میخوره یا نه.....
کامنت