فروش اقساطی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saeidaspr

• 2011/09/01
    • 10

پرسش فروش اقساطی

با سلام. فروشگاهی دارم.
    بتازگی با برخی ارگانها و اداره‌جات قرارداد فروش اقساطی به پرسنلشون رو بستم. پرسنل از طریق حواله صادرشده خرید میکنند و مبلغی پرداخت نمیکنند و سازمان مربوطه در چهار یا پنج یا شش قسط (تعداد اقساط طبق قرارداد با اون اداره متفاوته) از حقوق پرسنل کم میکنه و به من پرداخت میکنه.
    حال، من نیاز دارم در اکسل (یا اکسس ، نمیدونم هرکدوم که شما فکر میکنید بهتره، خودم به اکسل مسلط‌تر هستم) برنامه‌ای داشته باشم که خروجی‌های زیر رو ریپورت کنه:
    1. مبلغ خرید هر اداره در هر ماه (که موردی نیست مشکل من مورد بعدیه!)
    2. مبلغ پرداختی در هر ماه (مبلغ پرداختی در هر ماه برابر است با اقساط باقی مانده از ماههای قبل به اضافه اقساط فروش ماههای جاری) مثلا: فروش برج یک در برج سه چهار پنج شش تصفیه میشه و فروش برج دو در ماههای چهار پنج شش هفت تصفیه میشه برنامه باید بتونه در یک ریپورت یا یک جدول بگه مثلا برج پنج مجموعا و تفکیکی چقدر تصفیه و دریافتی دارم که بتونم این جمع رو از اداره مربوطه طلب کنم.

پیشاپیش ، متشکرم.
    [COLOR=#800080][B]پيش به سوي موفقيت ..[/B][/COLOR]
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

سلام
    چندین بار توسط مدیران اشاره شده که اینجا پروژه قرار نیست انجام بشه ( برای انجام پروژه به قسمت مربوطه در صفحه اصلی سایت مراجعه کنید )
    شما میتونید خودتون فایلتونو درست کنید و هر جا که مشکل داشتید اینجا قرار بدید تا بهتون کمک بشه ، کار زیاد مشکلیم نیست با توجه به اشتارتون به تسلط در اکسل .
    موفق باشید
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• saeidaspr

• 2011/09/01
      • 10

نوشته اصلی توسط misammisam
      سلام
      چندین بار توسط مدیران اشاره شده که اینجا پروژه قرار نیست انجام بشه ( برای انجام پروژه به قسمت مربوطه در صفحه اصلی سایت مراجعه کنید )
      شما میتونید خودتون فایلتونو درست کنید و هر جا که مشکل داشتید اینجا قرار بدید تا بهتون کمک بشه ، کار زیاد مشکلیم نیست با توجه به اشتارتون به تسلط در اکسل .
      موفق باشید
      فایل رو که کامل درست کردم .. استفاده هم دارم میکنم اما مشکل اینه که از فانکشن خاصی استفاده نکردم همین جمع و تفریق ساده که یکم فایل رو سنگین و سلولهای درگیر رو زیاد کرده بدنبال فرمولی هستم که این کار رو ساده تر انجام بده .. بهرحال ممنون از توضیحتون در اولین فرصت خود فایل رو آپلود میکنم تا روش صحبت کنیم.
      [COLOR=#800080][B]پيش به سوي موفقيت ..[/B][/COLOR]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

سلام دوست عزيز
        اين سوال شما بيشتر از هر چيز به مبحث حسابداري مربوط ميشه و اساتيد مسلط به حسابداري قطعا بهتر ميتونن كمكتون كنن اما بطور كلي با توجه به چيزي كه من از درخواست شما متوجه شدم شما فقط به يك ساختار صحيح ديتابيسي نياز داريد. اگر يك فايل نمونه قرار بديد راحت تر ميشه راهنمايي كرد.

کامنت

چند لحظه..