با سلام. فروشگاهی دارم.
بتازگی با برخی ارگانها و ادارهجات قرارداد فروش اقساطی به پرسنلشون رو بستم. پرسنل از طریق حواله صادرشده خرید میکنند و مبلغی پرداخت نمیکنند و سازمان مربوطه در چهار یا پنج یا شش قسط (تعداد اقساط طبق قرارداد با اون اداره متفاوته) از حقوق پرسنل کم میکنه و به من پرداخت میکنه.
حال، من نیاز دارم در اکسل (یا اکسس ، نمیدونم هرکدوم که شما فکر میکنید بهتره، خودم به اکسل مسلطتر هستم) برنامهای داشته باشم که خروجیهای زیر رو ریپورت کنه:
پیشاپیش ، متشکرم.
بتازگی با برخی ارگانها و ادارهجات قرارداد فروش اقساطی به پرسنلشون رو بستم. پرسنل از طریق حواله صادرشده خرید میکنند و مبلغی پرداخت نمیکنند و سازمان مربوطه در چهار یا پنج یا شش قسط (تعداد اقساط طبق قرارداد با اون اداره متفاوته) از حقوق پرسنل کم میکنه و به من پرداخت میکنه.
حال، من نیاز دارم در اکسل (یا اکسس ، نمیدونم هرکدوم که شما فکر میکنید بهتره، خودم به اکسل مسلطتر هستم) برنامهای داشته باشم که خروجیهای زیر رو ریپورت کنه:
- مبلغ خرید هر اداره در هر ماه (که موردی نیست مشکل من مورد بعدیه!)
- مبلغ پرداختی در هر ماه (مبلغ پرداختی در هر ماه برابر است با اقساط باقی مانده از ماههای قبل به اضافه اقساط فروش ماههای جاری) مثلا: فروش برج یک در برج سه چهار پنج شش تصفیه میشه و فروش برج دو در ماههای چهار پنج شش هفت تصفیه میشه برنامه باید بتونه در یک ریپورت یا یک جدول بگه مثلا برج پنج مجموعا و تفکیکی چقدر تصفیه و دریافتی دارم که بتونم این جمع رو از اداره مربوطه طلب کنم.
پیشاپیش ، متشکرم.
کامنت