ساخت فاکتور روش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش ساخت فاکتور روش

سلام
    دوستان یه فاکتور فروش میخوام با یوزرفرم ایجاد کنم که اطلاعاتش در دوشیت ذخیره بشه
    یه شیت که فاکتور برای چاپه
    شیت بعدی هم شیت دیتاش باشه که هر وقت کد فاکتور را زدم اونا را در شیت چاپ فاکتور برای چاپ مجدد باز خوانی کنه
    چطور این کار را انجام بدم
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزيز

شما كه كاربر قديمي هستيد بايد بدونيد كه درخواستي كه شما داريد در حد يك پروژه هست و كمتر كسي پيدا ميشه كه اينكار رو براي شما رايگان انجام بده
    لطفا خودتون تا جايي كه ميتونيد فايلتون رو بسازيد و سوالاتتون رو بپرسيد دوستان راهنماييتون خواهند كرد
    و يا ميتونيد درخواست پروژه ثبت كنيد تا تيم پروژه ما براتون انجام بدن

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز

شما كه كاربر قديمي هستيد بايد بدونيد كه درخواستي كه شما داريد در حد يك پروژه هست و كمتر كسي پيدا ميشه كه اينكار رو براي شما رايگان انجام بده
      لطفا خودتون تا جايي كه ميتونيد فايلتون رو بسازيد و سوالاتتون رو بپرسيد دوستان راهنماييتون خواهند كرد
      و يا ميتونيد درخواست پروژه ثبت كنيد تا تيم پروژه ما براتون انجام بدن
      سلام
      میدونم من خودم قسمت زیاد از فایل رو ساختم یه چنتا مشکل دارم اونم تو شماره گذاری و فراخوانی فاکتور هستش
      گفتم شاید دوستان نمونه ای داشته باشن به اشتراک بزارن تا از اونها کمک بگیرم
      Last edited by میثم مقدم نیا; 2019/08/18, 14:45.
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..