سوال دوم میخواستم وقتی ماه مورد نظر رو انتخاب کردم بیشترین مبلغ در کادر قرمز و کمترین در کادر سبزرنگ برام پیدا کنه و در سلول بعدی هم اسم واحدی که بیشترین یا کمترین مبلغ رو نشون داد برام بیاره.
سلام دوستان دو تا فرمول میخواستم لطفا فایلو باز کنید راهنمایی کنید.
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سوال اول : میخواستم با کاندیشن فرمتین یه شرط بزارم که رنگی کنه برام اینکه تیر نسبت خرداد و خرداد نسبت اردیبهشت و اردیبهشت نسبت به فروردین اگر افزایش به اندازه یک و نیم برابر افزایش داشته بود برام نشون بده.
سوال دوم میخواستم وقتی ماه مورد نظر رو انتخاب کردم بیشترین مبلغ در کادر قرمز و کمترین در کادر سبزرنگ برام پیدا کنه و در سلول بعدی هم اسم واحدی که بیشترین یا کمترین مبلغ رو نشون داد برام بیاره.برچسب ها: هیچکدام -
سلامسوال اول : میخواستم با کاندیشن فرمتین یه شرط بزارم که رنگی کنه برام اینکه تیر نسبت خرداد و خرداد نسبت اردیبهشت و اردیبهشت نسبت به فروردین اگر افزایش به اندازه یک و نیم برابر افزایش داشته بود برام نشون بده.
سوال دوم میخواستم وقتی ماه مورد نظر رو انتخاب کردم بیشترین مبلغ در کادر قرمز و کمترین در کادر سبزرنگ برام پیدا کنه و در سلول بعدی هم اسم واحدی که بیشترین یا کمترین مبلغ رو نشون داد برام بیاره.
این تاپیک تکراری است و در تاپیک
توسط استادM_ExceL جواب داده شده[CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/CENTER]

کامنت