سوال فرمول نویسی توابع count و sum

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • سجاد صنعتی
    • 2019/08/21
    • 3

سوال فرمول نویسی توابع count و sum

با سلام
    در فایل زیر میخوام برای ستون ها countifs و sumifs استفاده کنم با این توضیح که ستون شرط های قابل فیلتر شدن باشه
    ممنونم
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط سجاد صنعتی
    با سلام
    در فایل زیر میخوام برای ستون ها countifs و sumifs استفاده کنم با این توضیح که ستون شرط های قابل فیلتر شدن باشه
    ممنونم
    سلام،
    اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم می بایست از فرمول های زیر استفاده کنید :
    برای سلول D3 :
    کد:
    =SUMPRODUCT(--(A3=Sheet1!$E$2:$E$110),--(C3=Sheet1!$C$2:$C$110))
    و یا فرمول زیر ( Ctrl+Shift+Enter)
    کد:
    =SUM((A3=Sheet1!$E$2:$E$110)*(Sheet2!C3=Sheet1!$C$2:$C$110))
    برای سلول E3 :
    کد:
    =SUMPRODUCT(--(A3=Sheet1!$E$2:$E$110),--(C3=Sheet1!$C$2:$C$110),Sheet1!$D$2:$D$110)
    و یا فرمول زیر ( Ctrl+Shift+Enter)
    کد:
    =SUM((A3=Sheet1!$E$2:$E$110)*(Sheet2!C3=Sheet1!$C$2:$C$110)*(Sheet1!$D$2:$D$110))
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• سجاد صنعتی
      • 2019/08/21
      • 3

خیلی از لطف شما ممنونم اما ظاهرا سوالم رو خوب نپرسیدم
      میخوام فرمول ها به نحوی باشه که وقتی a2 یا c2 رو فیلتر میکنم جواب ها در d2 و e2 اتوماتیک آپدیت بشه
      در ضمن ماهیت d شمارش تعداد پرونده و ماهیت e جمع هزینه هاست
      ضمنا چون فایل پیوست هم کاملا منظورم رو نمی رسوند دوباره پیوست می کنم
      فایل های پیوست شده

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط سجاد صنعتی
        خیلی از لطف شما ممنونم اما ظاهرا سوالم رو خوب نپرسیدم
        میخوام فرمول ها به نحوی باشه که وقتی a2 یا c2 رو فیلتر میکنم جواب ها در d2 و e2 اتوماتیک آپدیت بشه
        در ضمن ماهیت d شمارش تعداد پرونده و ماهیت e جمع هزینه هاست
        ضمنا چون فایل پیوست هم کاملا منظورم رو نمی رسوند دوباره پیوست می کنم
        پس فرمول هایی که بالا قرار دادم درسته؟ با این تفاوت که فقط یک ردیف از ستون A و C رو برای شرط مورد بررسی قرار میده؟؟
        بفرمایید که ایا شروط شما باید تمام ایتم ها ی فیلتر شده در ستون A و C باشد؟
        با در نظر گرفتن فایلتون ، بعد از فیلتر برخی ایتم ها ی ستون c تمام ایتم های ستون a پنهان میشه
        با توجه به توضیحات کمی که دادید نمیشه دقیق سوالتون رو پاسخ داد.
        می تونید یک نمونه فایل با ردیف های کمتر ایجاد کنید و پاسخ دقیق رو بصورت دستی وارد کنید تا بهتر بشه خواستتون رو درک کرد.
        یا حق.
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

• سجاد صنعتی
          • 2019/08/21
          • 3

ببینید جناب مهندس
          فایلی که من دارم بالغ بر 200 نام پزشک داره و بیش از 40 بخش
          یعنی فایل اصلی در ستون a بیش از 200 پزشک داره و در ستون c بیش از 40 بخش
          در اون فایل ما بر اساس بخش یا نام پزشک می تونیم فیلتر کنیم. و این موردی که شما می گید که با انتخاب برخی آیتم ها در ستون c آیتمی از ستون a نمایش داده نمیشه به این دلیله که این فایل فقط امتحانی هستش و فایل اصلی نیست
          اما مشکل من در شیت دوم هستش، در شیت اصلی من نزدیک به 40 فیلد دارم که در نمونه ای که برای شما فرستادم فقط دو فیلد رو قرار دادم تا از فرمولی که شما میگید برای بقیه هم استفاده کنم
          می خوام فرمولی برای ستون d نوشته بشه تا مثلا اگر من هر نام پزشکی رو در a3 انتخاب کردم به ازای بخش هایی که در ستون c وجود داره تعداد پرونده رو در ستون d جلوی هر بخش بنویسه و همین روال برای c هم داشته باشم و هر بخشی رو انتخاب کردم
          در ضمن ایرادی که به نظر شما می رسید رو در فایل اکسل جدیدی که زیر همین ست آپلود می کنم حل کردم، متاسفانه تو اون نسخه قبلی duplicateها merge شده بود برای همین اساس فیلتر خوب کار نمیکرد الان مشکل رو حل کردم
          خواهشی که دارم اینه که فرمول رو برام توی سلول ها جایگزاری کنید تا اصطلاحا ماهی گیری رو خودم یاد بگیرم
          ممنونم
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..