سلام خدمت دوستان
ی سوال دارم هرکاری کردم نشد هر جور کد زدم جواب نگرفتم امیدوارم دوستان راهنمایی کنن
هدفم اینه لیست باکس دو تا ستون (یا بر حسب نیاز بیشتر) داشته باشه و با دستور for و if هر ایتمی که در لیست باکس هست محاسبات رو انجام بده و در لیست باکس درج کنه
مثل دستور for برای شیت ها مشکل اینجاست نمیخوام اتبدا در شیت ی جدول کلی درست کنم میخوام مستقیما در لیست باکس درست شهی سوال دارم هرکاری کردم نشد هر جور کد زدم جواب نگرفتم امیدوارم دوستان راهنمایی کنن
هدفم اینه لیست باکس دو تا ستون (یا بر حسب نیاز بیشتر) داشته باشه و با دستور for و if هر ایتمی که در لیست باکس هست محاسبات رو انجام بده و در لیست باکس درج کنه
این لیست باکس یه جور جدول کلی هست که مثلا در یک ستون 10 تا اسم علی هست هر رویدادی که مدنظر دارم رو انجام بده بعد بیاد در لیست باکس روبری اسم علی نتیجه رو درج کنه
در شیت با offset راحته اما در لیست باکس هر کاریکردم نشد
مثلا ستون اول لیست باکس شامل آ
یتم های غیر تکراری ستون a داخل شیت
و ستون دوم شامل جمع کلیه اعدادی که وابسته به اون کلمه هستند (sumif) (یا هر نوع فرمول)
هرکاری میکنم ایتم غیر تکراری رو میتونم درست کنم
وقتی می گم از ستون اول لیست باکس این ایتم ها رو بخون و معادل جمع اونها رو جلوش اضافه کن ارور میده
ممنون
اینم نمونه فایل
اون محدوده زرد باید داخل لیست باکس باشه نمی خوام تو شیت درست کنم بعد به لیست باکس ادرس بدم
میخوام مستقیم وارد لیست باکس بشه
هرکاری میکنم ایتم غیر تکراری رو میتونم درست کنم
وقتی می گم از ستون اول لیست باکس این ایتم ها رو بخون و معادل جمع اونها رو جلوش اضافه کن ارور میده
ممنون
اینم نمونه فایل
اون محدوده زرد باید داخل لیست باکس باشه نمی خوام تو شیت درست کنم بعد به لیست باکس ادرس بدم
میخوام مستقیم وارد لیست باکس بشه
کد:
[COLOR=#333333]http://s5.picofile.com/file/8369933318/listbox_item.xlsx.html[/COLOR][RIGHT][COLOR=#3E3E3E][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#3E3E3E][LEFT][/LEFT] [/COLOR] [COLOR=#333333][/COLOR][/RIGHT]
کامنت