کمک در ماکروی‌ کپی یک ردیف به اولین ردیف خالی در جدول دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zaq110

• 2014/06/13
    • 17

[حل شده] کمک در ماکروی‌ کپی یک ردیف به اولین ردیف خالی در جدول دیگر

سلام. وقت بخیر

فرض کنیم در این فایل در a3:c3 مقادیری رو وارد میکنیم. که البته سلول ها حاوی فرمول‌ هستن
    به ماکرویی نیاز دارم که اولین سلول خالی از ستون B (ستون «نوع») در جدول رو پیدا کنه و a3:c3 رو در اون کپی کنه
    و بعد از پاک کردن ac:ac3 و وارد شدن مقادیر جدید بهش، باز هم در ستون خالی بعدی و در واقع پایین مقادیر قبلی وارد شده در جدول دوم کپی بشن

با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط zaq110
    سلام. وقت بخیر

فرض کنیم در این فایل در a3:c3 مقادیری رو وارد میکنیم. که البته سلول ها حاوی فرمول‌ هستن
    به ماکرویی نیاز دارم که اولین سلول خالی از ستون B (ستون «نوع») در جدول رو پیدا کنه و a3:c3 رو در اون کپی کنه
    و بعد از پاک کردن ac:ac3 و وارد شدن مقادیر جدید بهش، باز هم در ستون خالی بعدی و در واقع پایین مقادیر قبلی وارد شده در جدول دوم کپی بشن

با تشکر
    سلام،
    کد زیر رو داخل ماژول شیت 1 وارد کنید :
    کد:
    Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
    Dim lrow As Long
    Dim rng As Range
        Application.EnableEvents = False
            lrow = Range("b:d").Find("*", searchorder:=xlByRows, searchdirection:=xlPrevious).Row + 1
            Set rng = Range("a3:c3")
                If WorksheetFunction.CountA(rng) = 3 Then
                    Cells(lrow, 2).Resize(, 3).Value = rng.Value
                    rng.ClearContents
                End If
        Application.EnableEvents = True
    End Sub
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• zaq110

• 2014/06/13
      • 17

ممنون
      ولی چرا به محض اینکه همه سلول های a3:c3 پر میشن مقادیر به اون جدول میره؟ من میخواستم یه button بذارم و ماکرو بهش بدم تا مقادیر انتقال پیدا کنن
      در چیزی که شما زحمتشو کشیدید من به اون سلولهای اولیه نمیتونم فرمول بدم

مورد بعدی هم اگه زحمتشو بکشید واقعا سپاسگزار میشم
      فرض کنید تا 10 ردیف در جدول پایین اطلاعات رو انتقال دادم. میخوام اطلاعات این 10 ردیف رو به جدول دیگری در شیت دیگر منتقل کنم (یه button دیگه برای انتقال اطلاعات به جدول جدید باشه)

و جدول دومی یه چیز ثابت بشه برای همیشه، که همه اطلاعات رو نگه داره
      منظورم اینه بصورت روزانه این جدول اول رو با اطلاعات پر کنم و بعد از پایان هر روز اطلاعاتش رو انتقال بدم به جدول ثانویه که برای همیشه نگهداری بشن و اطلاعات روز بعد هم دقیقا پایین اطلاعات روز قبل اضافه بشه و ...

حالا ماکرویی که بتونه اطلاعات تا هر ردیفی که در جدول 1 وارد شده رو کپی کنه و به اولین ردیف خالی در جدول دوم وارد کنه

خیلی ممنون از لطف و محبت شما

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط zaq110
        ممنون
        ولی چرا به محض اینکه همه سلول های a3:c3 پر میشن مقادیر به اون جدول میره؟ من میخواستم یه button بذارم و ماکرو بهش بدم تا مقادیر انتقال پیدا کنن
        در چیزی که شما زحمتشو کشیدید من به اون سلولهای اولیه نمیتونم فرمول بدم

مورد بعدی هم اگه زحمتشو بکشید واقعا سپاسگزار میشم
        فرض کنید تا 10 ردیف در جدول پایین اطلاعات رو انتقال دادم. میخوام اطلاعات این 10 ردیف رو به جدول دیگری در شیت دیگر منتقل کنم (یه button دیگه برای انتقال اطلاعات به جدول جدید باشه)

و جدول دومی یه چیز ثابت بشه برای همیشه، که همه اطلاعات رو نگه داره
        منظورم اینه بصورت روزانه این جدول اول رو با اطلاعات پر کنم و بعد از پایان هر روز اطلاعاتش رو انتقال بدم به جدول ثانویه که برای همیشه نگهداری بشن و اطلاعات روز بعد هم دقیقا پایین اطلاعات روز قبل اضافه بشه و ...

حالا ماکرویی که بتونه اطلاعات تا هر ردیفی که در جدول 1 وارد شده رو کپی کنه و به اولین ردیف خالی در جدول دوم وارد کنه

خیلی ممنون از لطف و محبت شما
        سلام،
        چک کنید :
        فایل های پیوست شده
        [/CENTER]

کامنت

• zaq110

• 2014/06/13
          • 17

نوشته اصلی توسط M_ExceL
          سلام،
          چک کنید :
          سلام
          خدا خیرتون بده. همون چیزی بود که میخواستم
          ولی واقعا شرمنده ام. هر کاری کردم نتونستم توی فرمت جدید جداولی که دارم ازش استفاده کنم. یعنی کدهای vba رو تغییر میدادم ولی نتیجه دلخواه رو بعد از تغییرات نمیداد. که قطعا بخاطر دانش بسیار کم من‌ در حوزه ویژوال بیسیک‌ هستش

محبت کنید فایل پیوست رو ملاحضه کنید
          در شیت ثبت ورودی خروجی، ستون های B تا E مخفی میشن
          در کمبوباکس واژه ای سرچ میشه، مقدار وارد و نوع تراکنش وارد میشه، و روی دکمه ثبت کلیک میشه. و مقادیر وارد شده به جدول پایین میان.
          بعد از کلیک روی ثبت، عبارت وارد شده در کمبوباکس و مقدار و تراکنش حذف میشن تا عبارات جدید وارد بشن
          در نهایت پس از پایان کار روی یه button دیگه که در ردیف ۷۱ قرار میگیره (در این فایل فراموش کردم بذارم) کلیک میشه و اطلاعات وارد شده به شیت گزارش انبار میرن
          و کلیه اطلاعات وارد شده در شیت ثبت ورودی خروجی پاک میشن تا فرم برای روز بعد آماده باشه
          البته فرمولهای وارد شده در شیت های مخفی باقی میمونن

اگر لطف کنید این فایل رو برای من درست کنید سپاسگزار خواهم شد

واقعا ممنونم که وقت میذارید
          فایل های پیوست شده

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
            • 677

نوشته اصلی توسط zaq110
            سلام
            خدا خیرتون بده. همون چیزی بود که میخواستم
            ولی واقعا شرمنده ام. هر کاری کردم نتونستم توی فرمت جدید جداولی که دارم ازش استفاده کنم. یعنی کدهای vba رو تغییر میدادم ولی نتیجه دلخواه رو بعد از تغییرات نمیداد. که قطعا بخاطر دانش بسیار کم من‌ در حوزه ویژوال بیسیک‌ هستش

محبت کنید فایل پیوست رو ملاحضه کنید
            در شیت ثبت ورودی خروجی، ستون های B تا E مخفی میشن
            در کمبوباکس واژه ای سرچ میشه، مقدار وارد و نوع تراکنش وارد میشه، و روی دکمه ثبت کلیک میشه. و مقادیر وارد شده به جدول پایین میان.
            بعد از کلیک روی ثبت، عبارت وارد شده در کمبوباکس و مقدار و تراکنش حذف میشن تا عبارات جدید وارد بشن
            در نهایت پس از پایان کار روی یه button دیگه که در ردیف ۷۱ قرار میگیره (در این فایل فراموش کردم بذارم) کلیک میشه و اطلاعات وارد شده به شیت گزارش انبار میرن
            و کلیه اطلاعات وارد شده در شیت ثبت ورودی خروجی پاک میشن تا فرم برای روز بعد آماده باشه
            البته فرمولهای وارد شده در شیت های مخفی باقی میمونن

اگر لطف کنید این فایل رو برای من درست کنید سپاسگزار خواهم شد

واقعا ممنونم که وقت میذارید
            خواهش میکنم،
            چک کنید :
            فایل های پیوست شده
            [/CENTER]

کامنت

• zaq110

• 2014/06/13
              • 17

نوشته اصلی توسط M_ExceL
              خواهش میکنم،
              چک کنید :
              درود بر شما. بی نهایت ممنونم

کامنت

چند لحظه..