تبدیل داده های متنی چند ستون به یک ستون و حذف داده های مشابه تکراری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • em@d

• 2019/08/27
    • 16

پرسش تبدیل داده های متنی چند ستون به یک ستون و حذف داده های مشابه تکراری

با سلام و احترام

توی اکسل یک جدول به شکل زیر دارم که در هر ستون داده هایی مشابه ستون های دیگه وجود داره

Click image for larger version

Name:	Extract_List2.png
Views:	1
Size:	33.9 کیلو بایت
ID:	147950

و میخوام توسط اکسل این داده های تکراری رو شناسایی کنم. به این صورت که داده های
    تکراری چند ستون توسط اکسل شناسایی و به یک ستون تبدیل بشه و از هر کلمه تکراری
    فقط یکی از اونها در ستون سبز رنگ قرار بگیره.
    سپس بسته به تعداد ستون های جدول اصلی در جلوی ستون سبز رنگ جدول دوم ستون
    ایجاد بشه و بهم نشون بده که این کلمه تکراری در کدام ستون وجود داره که عنوان ستون
    رو به عنوان برقرار بودن شرایط باید برگردونه و اگه در هر کدام از ستون ها موجود نبود اون
    سلول رو خالی بگذاره یا یک خط تیره در اون قرار بده

Click image for larger version

Name:	Extract_List.png
Views:	1
Size:	73.8 کیلو بایت
ID:	147949

من با if های تو در تو امتحان کردم، اما برای جدول اصلی من که بیشتر از 1000 ردیف داره
    کاربردی نیست و همچنین با vlookup هم امتحان کردم اما موفق نشدم.

لطفاً منو راهنمایی کنید که چطور میتونم جدول دوم رو ایجاد کنم؟
  • em@d

• 2019/08/27
    • 16

فایل جدول نمونه رو از زیر میتونید دانلود کنید:

Extract_List.xlsx

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      برای قسمت اول سوالتون اول همه داده هاتونو در یک ستون کپی کنید و بعد با ابزار Data / Data Tools / Remove Dublicates یونیک کنید و بعد نتیجرو در جدولی که درست کردید کپی و پیس کنید .
      برای قسمت دوم هم فرمول زیر رو در اولین سلول جدولتون کپی کنید و بعد به بقیه جدولتون بست بدید .
      کد PHP:
      =IF(COUNTIF(A$2:A$20;$F2)>=1;"لیست" COLUMN()-6;"-"
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• em@d

• 2019/08/27
        • 16

نوشته اصلی توسط misammisam
        سلام
        برای قسمت اول سوالتون اول همه داده هاتونو در یک ستون کپی کنید و بعد با ابزار Data / Data Tools / Remove Dublicates یونیک کنید و بعد نتیجرو در جدولی که درست کردید کپی و پیس کنید .
        برای قسمت دوم هم فرمول زیر رو در اولین سلول جدولتون کپی کنید و بعد به بقیه جدولتون بست بدید .
        کد PHP:
        =IF(COUNTIF(A$2:A$20;$F2)>=1;"لیست" COLUMN()-6;"-"
        بسیار عالی، یک دنیا ممنون، فقط اینکه اگه بخوام به جای عناوین ستون که در فایل نمونه از لیست 1 و 2 و ... استفاده کردم

عناوین اصلی ستون ها رو برگشت بزنه باید چکار کنم؟

عناوین ستون ها در لیست اصلی با هم کاملاً تفاوت دارند.

کامنت

• em@d

• 2019/08/27
          • 16

یک سوال دیگه اینکه چطور میتونم این لیست رو طوری مرتب کنم که کلماتی که در هر 4 لیست قرار دارند در ابتدای جدول

و کلماتی که در 3 لیست قرار دارند بعد از آن و به همین ترتیب تا کلماتی که در یک لیست قرار دارند در انتهای جدول قرار بگیرند.

کامنت

• em@d

• 2019/08/27
            • 16

نوشته اصلی توسط em@d
            یک سوال دیگه اینکه چطور میتونم این لیست رو طوری مرتب کنم که کلماتی که در هر 4 لیست قرار دارند در ابتدای جدول

و کلماتی که در 3 لیست قرار دارند بعد از آن و به همین ترتیب تا کلماتی که در یک لیست قرار دارند در انتهای جدول قرار بگیرند.
            ممنون میشم به این سوال هم پاسخ بدید

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
              • 699

با سلام

ضمن تشکر از استاد محترم جناب آقای misammisam

دوست عزیز شما میتوانید به سادگی با فایل ارسالی ایشان اینکار را انجام دهید

ابتدا از خانه L2 تا P23 را انتخاب کنید ( یعنی کل اطلاعات بدون سر ستون ها )
              از گروه Editing گزینه Sort & filter را کلیک کرده و گزینه Custom Sort را انتخاب کرده از پنجره باز شده در قسمت Sort By به ترتیب ستون M را انتخاب و در قسمت Order گزینه Z To a را انتخاب کنید.
              سپس Add Level را فشار دهید و همین کار را به ترتیب برای ستونهای N و O و P انجام دهید .
              و کلید Ok را فشار دهید.
              موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..