سلام دوستان،من یه سری اطلاعات دارم همیشه هم با این مشکل درگیرم مجبور دونه به دونه اینکارو بکنم لطفا" راهنمایی کنید : ما اعدادی بین 1 تا 10 داریم بین این اعداد سلولهای خالی وجود دارد من برای تکمیل این خالی ها نیاز دارم که مثلا سلولهای بین 1 تا 2 بشن 1 دوبار بین 2 تا 3 بشن 2 دوباره 3 تا 4 بشن 3 مثل سلول سبز رنگ که کردم برای این کار روی عدد مورد نظر دابل کلیک میزنم میره تا پائین و خودش وامیسه بله من این یک روش رو بلدم ولی فکرشو بکنید من کلی کد اینجوری دارم که وقت زیادی میبره بخوام بیام دونه به دونه روشون کلیک بزنم گفتم ترفندی یا راهی که اینجوری بشه ممنون میشم بی زحمت روش شو هم بهم نشون بدید.
پرکردن سلول های خالی با ماکرو
Collapse
X
-
-
سلام دوستان،من یه سری اطلاعات دارم همیشه هم با این مشکل درگیرم مجبور دونه به دونه اینکارو بکنم لطفا" راهنمایی کنید : ما اعدادی بین 1 تا 10 داریم بین این اعداد سلولهای خالی وجود دارد من برای تکمیل این خالی ها نیاز دارم که مثلا سلولهای بین 1 تا 2 بشن 1 دوبار بین 2 تا 3 بشن 2 دوباره 3 تا 4 بشن 3 مثل سلول سبز رنگ که کردم برای این کار روی عدد مورد نظر دابل کلیک میزنم میره تا پائین و خودش وامیسه بله من این یک روش رو بلدم ولی فکرشو بکنید من کلی کد اینجوری دارم که وقت زیادی میبره بخوام بیام دونه به دونه روشون کلیک بزنم گفتم ترفندی یا راهی که اینجوری بشه ممنون میشم بی زحمت روش شو هم بهم نشون بدید.
ابتدا ماکرو را فعال کنید سپس روی باتن 1 کلیک کنید.کد:Sub M_Excel() Dim celvalue As Variant Dim i, lstrow, celrow As Long lstrow = Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row Application.ScreenUpdating = False For i = 2 To lstrow If Cells(i, 1) = Empty Then celvalue = Cells(i - 1, 1).Value celrow = Cells(i, 1).Row Do While Cells(celrow, 1) = Empty Cells(celrow, 1).Value = celvalue celrow = celrow + 1 Loop End If Next Application.ScreenUpdating = True End Sub
فایل های پیوست شده[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER] -
سلام سپاسگزارم بله همین هستش ممنونم که وقت گذاشتید
فقط ببخشید من بلد نیستم این کد رو در ماکرو ببرم ذخیره کنم میشه راهنمایی کنید چطوری ببرم ؟کامنت
-
کلید های ترکیبی Alt+F11 رو فشار دهید تا وارد محیط vba بشید، جهت اشنایی با این محیط مطالب زیادی در سطح نت هست می تونید استفاده بفرمایید.
بعد از کد نویسی فایل، جهت ذخیره ماکرو نیاز هست که فایل رو با فرمت excel macro-enabled workbook (پسوند xlsm) ذخیره نمایید.
گویا شما برای سوالتون دو تا تاپیک ایجاد فرمودید که دوستان در تاپیک دوم راه حل های دیگری رو هم پیشنهاد دادن،
اگر روشی که بنده قرار دادم براتون کمی دشوار است می تونید از راه حل های دوستان هم بهره مند بشوید.
یاحق.[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
سلام
لطفاً درصورتی که پاسخ سؤال خودتون رو دریافت کردید، تاپیک رو حل شده کنید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت