تایپ یک اسم در یک ستون و کپی شدن اطلاعات مربوط به آن اسم از شیت دیگر به شیت فعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Mtba

• 2019/06/27
    • 21

پرسش تایپ یک اسم در یک ستون و کپی شدن اطلاعات مربوط به آن اسم از شیت دیگر به شیت فعلی

تایپ یک اسم در یک ستون و کپی شدن اطلاعات مربوط به آن اسم از شیت دیگر به شیت فعلی

با سلام
    من یک فایل اکسل دارم که دارای دو شیت هست
    شیت اول دارای چندین ستون ولی بدون محتوا
    شیت دوم دارای اطلاعات و داده های مربوط به مثلا دانشجویان است

با توجه به عنوان نوشته شده میخام در شیت 1 با تایپ یک اسم یا یک کلمه که (در شیت 2 موجود دارم )در ستون نام و نام خانوادگی شیت 1 تمامی اطلاعات مربوط به اون اسم به طور خودکار فراخوانی شود.
    توضیحات کلی و لازم را در فایل پیوست نوشتم
    ممنون میشم راهتمایی بفرمایید
    فایل های پیوست شده
  • Mtba

• 2019/06/27
    • 21

کسی نیست جواب بده خواهش میکنم.....

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      در واقع شما میخواهید ریز مشخصات هر اسمو بهتون بده ، بهترین کار استفاده از PivotTable هست ، کافیه روی عدد جلوی اسم دابل کلیک کنید تا لیست ریز مشخصات براتون باز بشه .

راه سخترم استفاده از فرمول نویسی اکسل توی جدولی هست که خودتون گذاشتید هست ، من اونرو هم براتون نوشتم کافیه فرمول زیر رو در سلول اول نوشته و در بقیه سلولها کپی و پیس کنید .
      کد PHP:
      =IFERROR(VLOOKUP($A2;Sheet2!$A:$F;COLUMN();0);"-"
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..