اضافه کردن صفر به وسط عدد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • em@d

• 2019/08/27
    • 16

پرسش اضافه کردن صفر به وسط عدد

درود بر شما

من اعدادی به شکل زیر دارم
    2,59,000
    1,27,000
    که میخوام اینها رو در لیست پیدا کنم و یک صفر به قسمت یکان هزار اونها اضافه کنم تا به این شکل در بیاد
    2,590,000
    1,270,000 با عبارت زیر برای پیدا کردن این اعداد استفاده میکنم اما نمیدونم در قسمت جایگزینی از چه عبارتی استفاده کنم Replace من از گزینه
    ,??,

لطفاً راهنمایی کنید که برای اضافه کردن صفر در قسمت یکان هزار باید از چه عبارتی استفاده کنم؟
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

سلام
    از فرمول نویسی میتونید استفاده کنید :
    کد PHP:
    =left(a1;len(a1)-4) & "0" right(a1;4
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

سلام چرا مسئله رو سخت کردید همونجا تویReplace در کادر پایینی عددی که می خواهید قرار دهید و Replace all رو بزنید تمام موارد یک جا تغییر می کنه فقط اگر برای یک ستون لازمه قبلا اون ستون رو انتخاب کنید
      حسینی-98/6/21

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
        سلام چرا مسئله رو سخت کردید همونجا تویReplace در کادر پایینی عددی که می خواهید قرار دهید و Replace all رو بزنید تمام موارد یک جا تغییر می کنه فقط اگر برای یک ستون لازمه قبلا اون ستون رو انتخاب کنید
        حسینی-98/6/21
        سلام
        عددها یکسان نیستند که بتونن یکجا Replace کنن ، لطفا دقت بفرماییید و جواب غلط ندید .
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..