میخواستم یه گزارش از چک های صادره ام داشته باشم که متاسفانه هنگ کردیم توش 2 هفته ای لطفا کمک کنید.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

پرسش میخواستم یه گزارش از چک های صادره ام داشته باشم که متاسفانه هنگ کردیم توش 2 هفته ای لطفا کمک کنید.

من یه فایل اکسل دارم که مربوط به خروجی اسناد 5ماهه من هستش که شامل کد کل کد معین و کد تفضیل هستش میخوام بگم آقا چقد از این چک فلان بانک برای چه هزینه هایی رفته و سایر چک هام برای چه هزینه هایی
    تفضیل های زیادی توش هست من فقط با 9 تا از تفضیل ها کار دارم
    مثال هم زدم تو فایل
    ببیند من چکی که صادر میکنم بستانکار میشه 1000تومان مثلا خوب حالا تو فایل خام پشت سرهم اومده میخوام مثلا کنارش هم بیاد مثلا 500 علی 200 محمد 300 رضا که با جمع بدهکار و بستانکارم بخونه

این شماره تماس من هستش
    لطفا" راهنمایی کنید
    اگر نیاز به توضیحات بیشتری هست شمارهتون رو بدید تماس بگیرم خدمتتون توضیحات کاملتری رو بدم.
    فایل های پیوست شده
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

سلام
    متوجه منظورتون نشدم ، در واقع شما میخواید مغایرت گیری کنید برای کدهای تفضیلی که نوشتید ؟
    این کدهای تفضیلی که مشخص کردید ماهیتا چه حسابهایی هستند ؟ صندوقه یا بانکه ؟
    بطور کلی نه با اکسل و نه با هیچ برنامه دیگه ای نمیتونید یکسری عدد رو بدید داخلش و انتظار داشته باشید براتون مغایرت گیری بکنه اونم با جزئیات کامل ، فقط میتونید با کمک یکسری فرمول نویسی این امر رو تسهیل بکنید و در واقع در مغایرت گیری همیشه کار اصلی رو خود حسابدار انجام میده نه سیستمها .
    Last edited by misammisam; 2019/09/14, 23:28.
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

با سلام مشکل شما مغاییرت گیریه پیشنهاد میکنم تو سایت انجمن در مورد مغاییرت گیری جستجو کنید موارد زیادی خواهید یافت.

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
        • 218
        • 17.00

سلام مهندس از شما و اون دوست عزیز که وقت گذاشتید بسیار سپاسگزارم
        ولی نه من دنبال مغایرت گیری نبود من میخوام یه گزارش از چک های صادرم که ماهیتا بستانکار هستش داشته باشم که این مشکلی ندارم ولی نمیتونم ریز بدهکارشو بفهمم یا سرجمعی از بدهکارشو بیارم که بدونم چقد چک برای چه کدهایی کشیدم
        بعنوان نمونه این عکس رو ببینید

در جدول دوتا پیوستی هستش که میشه ازش کلید گرفت
        اولی شماره سند دومی تاریخ
        اگر من چکی در امروز کشیدم دقیقا بدهکارشم در همون روز کشیدم و دومی شماره سند هستش که اگر چکی رو در سند مثلا شماره 10 ثبت کردم مبلغ بدهکارشم در همون شماره سند 10 هستش با همون تاریخ چک

اگر نیاز هستش بیشتر توضیح بدم لطفا شماره تماس بزارید زنگ بزنم خدمتتون.
        من انی دسک هم دارم
        بازم ازشما بخاطر وقتتون تشکر میکنم

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
          • 170

در سندهایی که فقط یک چک وجود داره هیچ مشکلی نیست. در اسنادی هم که بیش از یک چک ثبت شده و دقیقا عین مبلغ چکها حساب بدهکار وجود داره مشکلی نیست.
          این دو حالت به راحتی انجام میشه.
          مشکل از جایی بوجود میاد که در یک سند بیش از یک چک داشته باشید و هیچ کدام از مبالغ بدهکار اون سند با هیچ کدام از مبالغ چکها برابر نباشه. سند ۲۳۲ را ببینید. سه چک (بستانکار) دارید با ۶۱ حساب بدهکار. در این مورد، اینکه بفهمیم سرجمع کدام بدهکارها برای کدام بستانکاره، ممکنه بیش از یک جواب داشته باشه.
          بعبارت دیگه فرض کنید یه سند دارید با حساب بستانکار دو تا چک یکی به مبلغ ۵۰ ویکی ۱۵۰. و سه حساب بدهکار به ترتیب با مبالغ ۵۰ و ۱۰۰ و ۵۰
          این مسأله دوتا جواب داره
          ۱- طرف بدهکار چک ۵۰ یه بار می‌تونه ۵۰ اولی باشه یه بار ۵۰ دومی
          ۲- طرف بدهکار چک ۱۵۰ یه بار ۱۰۰ و ۵۰ دومی و یه بار ۱۰۰ و ۵۰ اولی

این مورد آخر میشه مغایرت گیری. که البته با همین اکسل میشه جوابهای مختلف‌ش را بدست آورد ولی نمیشه تشخیص داد جواب اصلی کدومه.

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
            • 218
            • 17.00

سلام استاد
            سند 232 رو چک کردم درسته 4تا چک کشیده ولی همش از یک چک کشید تفضیل b08144هستن ماهم میایم سرجمع میگیریم اگه با تابع مید و چوز ماههاشو بزاریم کنارش میایم میگم سرجمع کدها همون 9 تا کدی که گفتم اینقد مثلا شده و اینقد بدهکار به این کدها رفته
            در نهایت سرجمعی که بستانکار درآوردیم باید با سرجمع بدهکارهم یکی باشه

اجازه بدید تلفنی باشما صحبت کنم
            من قبادی هستم
            09106505003 لطفا پیامکی بدید تماس بگیرم تا با نرم افزار بهتون بیشتر توضیح بدم راحتتر بتونید به جواب برسید
            با تشکر

کامنت

• misammisam
              مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
              • 892
              • 64.00

نوشته اصلی توسط faslebahari
              سلام استاد
              سند 232 رو چک کردم درسته 4تا چک کشیده ولی همش از یک چک کشید تفضیل b08144هستن ماهم میایم سرجمع میگیریم اگه با تابع مید و چوز ماههاشو بزاریم کنارش میایم میگم سرجمع کدها همون 9 تا کدی که گفتم اینقد مثلا شده و اینقد بدهکار به این کدها رفته
              در نهایت سرجمعی که بستانکار درآوردیم باید با سرجمع بدهکارهم یکی باشه

اجازه بدید تلفنی باشما صحبت کنم
              من قبادی هستم
              09106505003 لطفا پیامکی بدید تماس بگیرم تا با نرم افزار بهتون بیشتر توضیح بدم راحتتر بتونید به جواب برسید
              با تشکر
              دوستمون آفای smartman درست میگن ، بعلاوه فرق نمیکنه بقول شما سرجمع یا ریز حساب ، شما باید ریزشو در بیاری که بتونی جمعشو بگیری ، یدفه ای رو هوا نمیشه که به جمع رسید .
              در ضمضن لطفا در یک پست سوالتونو پیگیری کنید و یکی از پستهارو ببندید .
              [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]
              [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
              [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..