تکمیل 3 فرم با توجه به فرم اولیه با استفاده از شرط

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • PHOENIX7
    • 2019/09/12
    • 4

پرسش تکمیل 3 فرم با توجه به فرم اولیه با استفاده از شرط

با سلام
    در شرکتی جذب شدم و به شدت نیاز به راهنمایی دوستان و اساتید محترم دارم .
    مشکل ازین قراره که در شرکت یه فایل اصلی هست که تموم دستورات و قیمت دادن به مشتری (پیشنهاد سفارش )، اسم ، ادرس ، تاریخ شمسی و میلادی ، نوع محصول و تعدادش ، تاریخ ی که باید بهشون تحویل بشه و شماره نامبرهایی یکتا جهت ثبت این موارد هست،
    اگر مشتری سفارشی رو تایید نکنه و در حد همون پیشنهاد تموم شه ، که هیچ اتفاقی نمی افته ، فقط شماره های یکتا به ترتیب ادامه پیدا میکنه (یعنی حذف نیمشه )
    ولی اگر از پیشنهاد به سفارش برسه ، 3 فایل دیگه باید تکمیل بشه بر اساس ستون های فایل اصلی
    اینکار در برخی از زمانها بسیار زمان گیر هست و گاهی با توجه به شلوغ بودن بسیار ازاردهنده خصوصا زمانهایی که تعداد زیاد باشه

حال من میتونم فایلها رو به هم ارتباط بدم ؛ ولی نمیدونم چطور باید شرطی بزارم که اگر پیشنهاد به سفارش رسید ، برخی از اطلاعات ستونهای اون ردیف از فایل اصلی ، به 3فایل دیگه اضافه بشه در غیر اینصورت 3 فایل دیگه پر نشن.
    در فایل اصلی هم ، اگر پیشنهاد به سفارش ختم بشه اون ردیف مربوط به شماره ای که پیشنهاد شده با کل اطلاعات ردیف به رنگ سبز در میاد ، ولی اگر به سفارش ختم نشه ، همون بی رنگ میمنونه .

ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایند.
    Last edited by PHOENIX7; 2019/09/15, 11:07.
  • PHOENIX7
    • 2019/09/12
    • 4

نوشته اصلی توسط PHOENIX7

حال من میتونم فایلها رو به هم ارتباط بدم ؛ ولی نمیدونم چطور باید شرطی بزارم که اگر پیشنهاد به سفارش رسید ، برخی از اطلاعات ستونهای اون ردیف از فایل اصلی ، به 3فایل دیگه اضافه بشه در غیر اینصورت 3 فایل دیگه پر نشن.
    در فایل اصلی هم ، اگر پیشنهاد به سفارش ختم بشه اون ردیف مربوط به شماره ای که پیشنهاد شده با کل اطلاعات ردیف به رنگ سبز در میاد ، ولی اگر به سفارش ختم نشه ، همون بی رنگ میمنونه .

ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایند.
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه چیکار میتونم بکنم برای اینکار

کامنت

• solar

• 2015/05/18
      • 8

سلام
      لطفا یک فایل نمونه ارسال کنید

کامنت

• PHOENIX7
        • 2019/09/12
        • 4

نوشته اصلی توسط solar
        سلام
        لطفا یک فایل نمونه ارسال کنید
        ایندو تا فایل نمونه هست . inquery فایل اصلی هست و Sale یکی از فایلهایی هست که باتوجه به inquiry باید تکمیل بشه
        فایل های پیوست شده

کامنت

• PHOENIX7
          • 2019/09/12
          • 4

میخاستم این تاپیک رو حذف کنم . ولی امکانش نبود برای خودم. لطفا این تاپیک رو حذف کنید . ممنون

کامنت

چند لحظه..