مشکل در ذخیره دیتا به صورت روزانه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

پرسش مشکل در ذخیره دیتا به صورت روزانه

سلام.
    دوستان من یه فایل ساختم که روزی یک بار این فایل رو باز میکنم.
    هر بار که باز میکنم دیتا رو از سایتی دانلود میکنه و 2 تا سلول خروجی غربال از فیلتری که براش نوشتم ازش میگیریم.
    حالا میخوایم هر بار که فایل باز میشه و دیتا دانلود میشه و 2 تا سلول خروجی به من داده، دیتای اون 2 تا سلول در شیت دوم برام به صورت ستونی ذخیره بشه.
    برای اینکار من اومدم از فراخوانی تاریخ سیستم استفاده کردم.
    اما مشکلی که ایجاد شده اینه که سطر به سطر داخل ستون ذخیره نمیشه.و هر بار دیتا تو همون سطر اول قرار میگیره.
    یه فایل مشابه ساختم که پیوست میکنم
    فایل های پیوست شده
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

فایل پیوست رو ببین
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
      • 31
      • 39.00

ممنون اقا مهدی گل.خیلی لطف کردین.ولی یادم شد بگم.نمیخوام از طریق vba انجام بشه.میخوام به صورت اتوماتیک هر بار فایل رو باز کردم اگه تاریخ تغییر کرده بود بیاد و دیتای اون روز رو ببره زیر همون دیتای روز قبل ذخیره کنه.میخوام از طریق توابع انجام بشه.
      بازم ممنونم از کمکتون.

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

بهترین روش همون VBA به فایل پیوست مراجعه کنی ایراد کار رو متوجه میشی، زمانی که از فرمول استفاده میشه با یک vlookup ساده میتونی داده رو فراخوانی کنی اما مجبوری داده رو در شیت2 paste value کنی و اگر فراموش کنی داده های اون روز رو از دست خواهی داد
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
          • 31
          • 39.00

اره مشکل همینه.من قبلا همین چیزی که شما نوشتین رو بدون تابع vlookup نوشتم.با تابع if
          منتهی همونطور که به درستی گفتین وقتی دیتا عوض بشه دیتای قبلی ذخیره نمیشه.اگر تابعی بود که از نتیجه خروجی یه پیست ولیو میگرفت و در یه ستون دیگه ذخیره میکرد،و در ستون تاریخ، یه شرط سوم اضافه میشد که اگه سلول متناظر در ستون پیست شده، خالی بود بیا تاریخ جدید رو اضافه کن وگرنه دیتای سلول که قبلا پیست ولیو شده رو برگردون.
          اینجوری به راحتی دیتا به صورت اتوماتیک ذخیره میشد.
          حیف تابع کپی پیست نداریم

کامنت

چند لحظه..