درخواست آموزش پیشرفته Vlookup

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • khakzad

• 2010/03/17
    • 2034
    • 85.00

RE: درخواست آموزش پیشرفته Vlookup

چی نشد؟
    توضیح بیشتر بدین
    شما خواسته بودید کد شخص رو بزنید.فرزندانش بیان
    حالا اون 10000 تایی که می خواید از اون 300000 تا انتخاب بشه.چه چیزایی هستن؟؟؟؟؟؟
    سوال رو کامل مطرح کنید
    [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
    [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
    :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
    [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
    [/CENTER]

کامنت

• miladman88

• 2012/05/19
      • 38

یک ستون (10000)کد پرسنلی دارم
      می خوام از بانک (300000) نام تمامی فرزندان و کد های ملی آنها بیاورد

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

سلام
        استفاده از vlookup برای سوال شما مستلزم اینه که کد های منحصر به فرد که اینجا کد های پرسنلی هست در بانک شما هم موجود باشه نمونه vlookup به دفعات ارائه شده اگه کد های پرسنلی در بانک و در ستون اکسل شما یکسان باشه از طریق مشاهده نمونه ها و روش کار میتونی به جواب برسی
        موفق باشید
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• komeilex

[align=justify]با تشکر از همه اساتید به خاطر راه حل های متفاوتی که دادن.
          باید خدمتون عرض کنم از اونجایی که پیدا کردن مقادیر منحصر به فرد یکی از نقاط ضعف بزرگ تابع vlookup هستش، فعلا تنها کاری که در رابطه با این مشکل می تونیم انجام بدیم اینه که رو منحصر به فرد کردن داده ها کار کنیم. در هر سوال به روش خاص خودش.
          تو فایل پیوست این کار برای این سوال انجام شده.[/align]
          [attachment=746]
          فایل های پیوست شده

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

با تشکر از دوست عزیزم اقا کمیل ، در مواردی که تکرار یک کد اتفاق میفته ولی مقادیر وابسته به کد متغیر هستند با روش شمارش میشه تعداد تکرار کد رو بدست آورد و با لینک به کد و استفاده از تابع vlookup به مقادیر وابسته رسید
            فایل های پیوست شده
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• maj

• 2012/08/11
              • 30

سلام بردوستان عزیز
              من دوفایل ازهمین قسمت انجمن دانلودکردم واوناروبراساس کارخودم قدری تغییردادم اما خواستم نحوه عمل این دوفایل رو باهم ترکیب کنم ولی بلدنبودم اگه زحمتی نیست ازدوستان اگه کسی قبول زحمت نماید وآنرا برام بسازد ممنون میشوم اساس کاراین است که اگر درشیت 1 برای دانش اموزی کدی را واردنماییم ومواردخواسته شده را وارد کنیم به دفعات مختلف ونامرتب ودرشیت 2اگر همان کدراواردکنیم همه موارد رابرایمان بیاورداما باید به تمام دفعات اون کدراداردکنم که کاردشواری است اما میخوام درقسمت زردرنگ کددانش آموزرابزنم وباکلیک برروی ثبت همه مواردآن کدراازشیت 1برایم نمایش دهد ودرضمن درسلولهای خالی بجای صفر چیزی ننویسید وخالی بماند
              فایل مورد نظررا خواستم ضمیمه کنم اماجایی پیدانکردم لطفا راهنمایی بفرمایید
              ممنون

کامنت

• komeilex

نوشته اصلی توسط maj
                سلام بردوستان عزیز
                من دوفایل ازهمین قسمت انجمن دانلودکردم واوناروبراساس کارخودم قدری تغییردادم اما خواستم نحوه عمل این دوفایل رو باهم ترکیب کنم ولی بلدنبودم اگه زحمتی نیست ازدوستان اگه کسی قبول زحمت نماید وآنرا برام بسازد ممنون میشوم اساس کاراین است که اگر درشیت 1 برای دانش اموزی کدی را واردنماییم ومواردخواسته شده را وارد کنیم به دفعات مختلف ونامرتب ودرشیت 2اگر همان کدراواردکنیم همه موارد رابرایمان بیاورداما باید به تمام دفعات اون کدراداردکنم که کاردشواری است اما میخوام درقسمت زردرنگ کددانش آموزرابزنم وباکلیک برروی ثبت همه مواردآن کدراازشیت 1برایم نمایش دهد ودرضمن درسلولهای خالی بجای صفر چیزی ننویسید وخالی بماند
                فایل مورد نظررا خواستم ضمیمه کنم اماجایی پیدانکردم لطفا راهنمایی بفرمایید
                ممنون
                اینم فایلی که آقا مجید قصد ضمیمه کردنش رو داشتن:
                [attachment=880]
                [hr]
                و اینم فایل جواب خدمت شما :

[attachment=881]
                فایل های پیوست شده

کامنت

• maj

• 2012/08/11
                  • 30

ممنون ازلطف شما انشالله که بامشکلی برنخوریم
                  اگراحیانا بخواهیم ستونی اضافه کنیم که مشکلی پیش نخواهد آمد البته به شرط کپی کردن فرمول ستون قبلی به ستون جدیدوتغییرارقام؟ضمناسلولهای شیت1را wrap text کرده ام که اگرمتنزیادتربوددیده شود امادرشیت دوم این ابزارعمل نمیکنه ایاراهی وجودداره یانه؟

کامنت

• komeilex

نوشته اصلی توسط maj
                    ممنون ازلطف شما انشالله که بامشکلی برنخوریم
                    اگراحیانا بخواهیم ستونی اضافه کنیم که مشکلی پیش نخواهد آمد البته به شرط کپی کردن فرمول ستون قبلی به ستون جدیدوتغییرارقام؟ضمناسلولهای شیت1را wrap text کرده ام که اگرمتنزیادتربوددیده شود امادرشیت دوم این ابزارعمل نمیکنه ایاراهی وجودداره یانه؟
                    [align=justify]
                    فایلی که براتون قرار دادم فقط یه نمونه بود که اگه شما حسابی رو فرمولاش کار کنین و بتونین روال کارو یاد بگیرین حتی میتونین با یه فرمول دیگه یا راه دیگه به جوابتون برسین و اون وقت هر تغییری که دلتون خواست بدین.
                    من که مانعی برای استفاده از wrap text تو شیت دوم نمی بینم!![/align]

کامنت

• maj

• 2012/08/11
                      • 30

متاسفانه درسیستم من این ابزار درشیت1عمل میکنه امادرشیت2که فرمول داره عمل نمیکنه ایا میتونه مربوط به اکسل2010باشه

کامنت

• komeilex

نوشته اصلی توسط maj
                        متاسفانه درسیستم من این ابزار درشیت1عمل میکنه امادرشیت2که فرمول داره عمل نمیکنه ایا میتونه مربوط به اکسل2010باشه
                        دوست عزیز تو 2010 هم من می تونم این کارو انجام بدم.

کامنت

• maj

• 2012/08/11
                          • 30

خوب فکر کنم که فهمیدم
                          شما درقسمت بالا بین حروف ستونهادوبارکلیک میکنید تاسلول یزرگ بشه ؟
                          من می خواستم هنگامی که شیت 2رابازمیکنم اگه دریک سلول متن زیادی بود خودش همه رو نشون بده که ظاهرا اینطور نیست
                          درهرصورت بازهم ممنونم اززحمات شما

کامنت

• savco

• 2015/09/01
                            • 9

سلام از دوستان کسی میتونه مشکل منو بر طرف کنه ؟ از داخل شیتی که سلهای مشابهی که هست بطورت ردیفی انتقال پیدا کنه به شیت دیگر در فایل پیوست توضیحات داده شده . ممنون میشم از دوستان کمک کنند . سپاس
                            فایل های پیوست شده

کامنت

• ebitary

• 2012/06/12
                              • 53
                              • 79.00

نوشته اصلی توسط savco
                              سلام از دوستان کسی میتونه مشکل منو بر طرف کنه ؟ از داخل شیتی که سلهای مشابهی که هست بطورت ردیفی انتقال پیدا کنه به شیت دیگر در فایل پیوست توضیحات داده شده . ممنون میشم از دوستان کمک کنند . سپاس
                              سلام
                              فایل پیوست رو بررسی کنید
                              فایل های پیوست شده
                              [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

چند لحظه..