مشکل در سورت کردن داده ها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamedad004

• 2019/10/14
    • 7

[حل شده] مشکل در سورت کردن داده ها

سلام دوستان عزیز.مشکلی که من دارم تو سورت کردن داده هام بوجود اومده.به طوری که در یک شیت داده ها مرتب می شن ولی تو شیت دیگه اینطوری نمی شن و یا تو یکی از شیت ها داده ها نصف اش سورت میشه و از یه جایی به بعد دیگه سورت نمیشه.لطف کنید راهنمایی ام کنید.خیلی ممنون
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام
    به انجمن خوش آمدید.
    لطفاً فایل خودتون رو قرار بدید.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• hamedad004

• 2019/10/14
      • 7

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام
      به انجمن خوش آمدید.
      لطفاً فایل خودتون رو قرار بدید.
      موفق باشید.
      این فایل یک شیت اش مرتب میشه برطبق ای دی و شیت دیگه اش مرتب نمیشه
      فایل های پیوست شده

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام با کسب اجازه از محضر استاد محترم جناب بحرانی

دوست عزیز

ستون ID شیت دوم شما عدد نیست بلکه تکس است.
        برای رفع این مشکل کافیست
        عدد 1 در خانه D2 را کپی کرده و سپس روی ستون A کلیک و ستون را انتخاب کنید رایت کیلیک کرده و گزینه Paste Special
        را انتخاب کرده از پنجره باز شده گزینه Multiply را انتخاب و OK را بزنید.

ویا یک ستون کنار ستون A باز کنید و فرمول A2*1= را تایپ کرده و به بقیه ردیفها درگ کنید.
        حال ستون ایجاد شده عدد است که میتوانید با آن سورت و یا با کپی و Paste Value روی ستون A اعدا قبلی را تبدیل به عدد کنید و ستون اضافه را حذف نمایید.
        'پایدار باشید میر
        Last edited by majid_mx4; 2019/10/15, 02:05.

کامنت

• hamedad004

• 2019/10/14
          • 7

نوشته اصلی توسط majid_mx4
          با سلام با کسب اجازه از محضر استاد محترم جناب بحرانی

دوست عزیز

ستون ID شیت دوم شما عدد نیست بلکه تکس است.
          برای رفع این مشکل کافیست
          عدد 1 در خانه D2 را کپی کرده و سپس روی ستون A کلیک و ستون را انتخاب کنید رایت کیلیک کرده و گزینه Paste Special
          را انتخاب کرده از پنجره باز شده گزینه Multiply را انتخاب و OK را بزنید.

ویا یک ستون کنار ستون A باز کنید و فرمول A2*1= را تایپ کرده و به بقیه ردیفها درگ کنید.
          حال ستون ایجاد شده عدد است که میتوانید با آن سورت و یا با کپی و Paste Value روی ستون A اعدا قبلی را تبدیل به عدد کنید و ستون اضافه را حذف نمایید.
          'پایدار باشید میر
          سلام دوست عزیز.خیلی ممنون از کمک و راهنمایی تون.با اینکه این فایل ارسالی رو دوباره عدد گذاری کردم (اعداد 2 تا 4 رقمی بود) ولی بعد از دیدن راهنمایی شما یک فایل دیگه که کدملی 10 رقمی بود رو تونستم مرتب کنم و اگه راهنمایی شما نبود انرژی و وقت زیادی ازم می گرفت.سپاس ، تشکر و احترام فراوان.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط hamedad004
            سلام دوست عزیز.خیلی ممنون از کمک و راهنمایی تون.با اینکه این فایل ارسالی رو دوباره عدد گذاری کردم (اعداد 2 تا 4 رقمی بود) ولی بعد از دیدن راهنمایی شما یک فایل دیگه که کدملی 10 رقمی بود رو تونستم مرتب کنم و اگه راهنمایی شما نبود انرژی و وقت زیادی ازم می گرفت.سپاس ، تشکر و احترام فراوان.
            دوست عزیز اگر پاسخ سوالتون رو دریافت کردید لطفا تاپیک رو حل شده کنید

کامنت

چند لحظه..