سلام دوستان عزیز.مشکلی که من دارم تو سورت کردن داده هام بوجود اومده.به طوری که در یک شیت داده ها مرتب می شن ولی تو شیت دیگه اینطوری نمی شن و یا تو یکی از شیت ها داده ها نصف اش سورت میشه و از یه جایی به بعد دیگه سورت نمیشه.لطف کنید راهنمایی ام کنید.خیلی ممنون
مشکل در سورت کردن داده ها
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام
به انجمن خوش آمدید.
لطفاً فایل خودتون رو قرار بدید.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
این فایل یک شیت اش مرتب میشه برطبق ای دی و شیت دیگه اش مرتب نمیشهفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام با کسب اجازه از محضر استاد محترم جناب بحرانی
دوست عزیز
ستون ID شیت دوم شما عدد نیست بلکه تکس است.
برای رفع این مشکل کافیست
عدد 1 در خانه D2 را کپی کرده و سپس روی ستون A کلیک و ستون را انتخاب کنید رایت کیلیک کرده و گزینه Paste Special
را انتخاب کرده از پنجره باز شده گزینه Multiply را انتخاب و OK را بزنید.
ویا یک ستون کنار ستون A باز کنید و فرمول A2*1= را تایپ کرده و به بقیه ردیفها درگ کنید.
حال ستون ایجاد شده عدد است که میتوانید با آن سورت و یا با کپی و Paste Value روی ستون A اعدا قبلی را تبدیل به عدد کنید و ستون اضافه را حذف نمایید.
'پایدار باشید میرLast edited by majid_mx4; 2019/10/15, 02:05.کامنت
-
با سلام با کسب اجازه از محضر استاد محترم جناب بحرانی
دوست عزیز
ستون ID شیت دوم شما عدد نیست بلکه تکس است.
برای رفع این مشکل کافیست
عدد 1 در خانه D2 را کپی کرده و سپس روی ستون A کلیک و ستون را انتخاب کنید رایت کیلیک کرده و گزینه Paste Special
را انتخاب کرده از پنجره باز شده گزینه Multiply را انتخاب و OK را بزنید.
ویا یک ستون کنار ستون A باز کنید و فرمول A2*1= را تایپ کرده و به بقیه ردیفها درگ کنید.
حال ستون ایجاد شده عدد است که میتوانید با آن سورت و یا با کپی و Paste Value روی ستون A اعدا قبلی را تبدیل به عدد کنید و ستون اضافه را حذف نمایید.
'پایدار باشید میرکامنت
-
سلام دوست عزیز.خیلی ممنون از کمک و راهنمایی تون.با اینکه این فایل ارسالی رو دوباره عدد گذاری کردم (اعداد 2 تا 4 رقمی بود) ولی بعد از دیدن راهنمایی شما یک فایل دیگه که کدملی 10 رقمی بود رو تونستم مرتب کنم و اگه راهنمایی شما نبود انرژی و وقت زیادی ازم می گرفت.سپاس ، تشکر و احترام فراوان.کامنت
کامنت