ذخیره عکس از طریق یوزر فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • younes672

• 2015/03/24
    • 75

پرسش ذخیره عکس از طریق یوزر فرم

سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید محترم
    دوستان یه یوزر فرم برای انتقال مشخصات پرسنل به همراه عکس ساخته ام. که عکس پرسنل را از پوشه ای به اسم Picture در درایو فراخوانی می کند.
    آیا امکانش هست هنگامی که دکمه ثبت در یوزر فرم بزنیم عکس در پوشه ای که به اسم کد پرسنلی( در تکست باکیس 1 نوشته می شود) انتقال داده بشود.
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    پیشنهاد من اینه که یک تکست باکس مخفی درست کنید وقتی عکس رو فراخوانی میکنه آدرس رو داخل تکست باکس بذاره. بعد با یک کپی ساده میتونید به آدرس مورد نظر منتقل کنید
    برای کپی کردن میتونید از کدهای این تاپیک کمک بگیرید.
    https://forum.exceliran.com/showthre...ll=1#post72484

کامنت

• younes672

• 2015/03/24
      • 75

سلام عرض احترام
      حدود 500 پوشه هر کدام به اسم یک نماد بورس در سیستم ایجاد کردم. میخوام از طریق یوزر فرم روزانه اطلاعات و فایل های مربوط به آن نمادها را به پوشه های مربوطه انتقال بدم و یک لینک از فایلی که به به پوشه منتقل شده ایجاد گردد. لطفا رو فایل پیوستی راهنمایی بفرمایید. سپاس

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

نوشته اصلی توسط younes672
        دوستان یه یوزر فرم برای انتقال مشخصات پرسنل به همراه عکس ساخته ام. که عکس پرسنل را از پوشه ای به اسم Picture در درایو فراخوانی می کند.
        آیا امکانش هست هنگامی که دکمه ثبت در یوزر فرم بزنیم عکس در پوشه ای که به اسم کد پرسنلی( در تکست باکیس 1 نوشته می شود) انتقال داده بشود.
        فایل پیوستی خدمت شما
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• younes672

• 2015/03/24
          • 75

خیلی عالی بود، فقط اگه امکان داره هر عکس منتقل بشه به پوشه ای که به نام تکست باکس 1 و اگر پوشه نبود پوشه جدید بسازه
          سپس عکس لینک بشه به سلولی که کد پرسنلی قرار میگیره. سپاسگزارم

کامنت

• mokaram
            مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
            • 1805
            • 74.00

نوشته اصلی توسط younes672
            خیلی عالی بود، فقط اگه امکان داره هر عکس منتقل بشه به پوشه ای که به نام تکست باکس 1 و اگر پوشه نبود پوشه جدید بسازه
            سپس عکس لینک بشه به سلولی که کد پرسنلی قرار میگیره. سپاسگزارم
            یعنی می فرمایید برای هر کد پرسنلی یه پوشه ساخته بشه که نام اون پوشه نام کد پرسنلی ساخته شده باشه و همینطور عکس پرسنل هم با نام کد پرسنلی تو پوشه ذخیره بشه؟
            میشه بپرسم هدف نهایی چی هست؟
            [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

• younes672

• 2015/03/24
              • 75

نوشته اصلی توسط mokaram
              یعنی می فرمایید برای هر کد پرسنلی یه پوشه ساخته بشه که نام اون پوشه نام کد پرسنلی ساخته شده باشه و همینطور عکس پرسنل هم با نام کد پرسنلی تو پوشه ذخیره بشه؟
              میشه بپرسم هدف نهایی چی هست؟
              بله کاملا درست میفرمایید. من دارم روی یه فایل دیگه کار میکنم و از کدهای این فایل استفاده می کنم. در واقع می خوام از طریق اکسل یک بانک اطلاعاتی ایجاد کنم که روزانه فایلهایی با پسوند pdf , jpg رو به پوشه هایی که از قبل ایجاد کردم انتقال بدم. برای این کار نیاز دارم که فایل به پوشه ای که به نام کام باکس 1 هست منتقل و اسم فایل از طریق یکی از تکست باکسها انتخاب بشود. ودر پایان لینکی از فایل در یک سلول ایجاد گردد.

کامنت

چند لحظه..