سلام، بنده یک سری فایل دارم که همگی به هم لینک هستند ، از آنجا که میخوام همیشه به فایلهام دسترسی داشته باشم آنها را روی فضای ابری (گوگلدرایو) ذخیره کردم. تا وقتی در سیستم خودم دارم با فایلها کار میکنم مشکلی نیست ولی به محض اینکه میخوام از طریق صفحه وب به فایلهام دسترسی پیدا کنم با ارور گمشدن مسیر لینک مواجه میشم چون مسیر لینک ،مسیر روی سیستم من هستش. حالا سوال من این هستش که آیا میشه به سلول یه فایل روی اینترنت لینک کرد، یعنی آدرسمون لوکال نباشه و یک آدرس گلوبال روی اینترنت داشته باشیم که وابسته به سیستمخودمون نباشه.
لینک به یک فایل اکسل روی فضای ابری
Collapse
X
-
سلام، بنده یک سری فایل دارم که همگی به هم لینک هستند ، از آنجا که میخوام همیشه به فایلهام دسترسی داشته باشم آنها را روی فضای ابری (گوگلدرایو) ذخیره کردم. تا وقتی در سیستم خودم دارم با فایلها کار میکنم مشکلی نیست ولی به محض اینکه میخوام از طریق صفحه وب به فایلهام دسترسی پیدا کنم با ارور گمشدن مسیر لینک مواجه میشم چون مسیر لینک ،مسیر روی سیستم من هستش. حالا سوال من این هستش که آیا میشه به سلول یه فایل روی اینترنت لینک کرد، یعنی آدرسمون لوکال نباشه و یک آدرس گلوبال روی اینترنت داشته باشیم که وابسته به سیستمخودمون نباشه.
این فایلها با توابع هایپرلینک لینک هستند یا کد vba ؟کد یا تابع نحوه ارتباط اونها چطوری هست؟[CENTER]
[/CENTER] -
سلام دوست عزيز
پيشنهادي كه خود ماكروسافت داده اينه كه فايل رو تو درايو آپلود كنيد بعد از طريق سيستمتون sync كنيد. يك كپي از فايلتون تو سيستمون ساخته ميشه كه كپي نسخه آنلاينش هست. بعد شما به اين فايل داخل سيستمتون لينك بدين. فايل داخل سيستمتون هم كه با نسخه وب آپديت ميشه
https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/linking-2-excel-files-in-onedrive/7c3956ce-ac65-4577-91c2-57c0d1b04a50کامنت
کامنت