سلام دوستان من میخوام یک نمودار(چارت) سلسله مراتبی در ورد بسازم ولی در رسم زیر شاخه فرعی مشکل دارم(چیدمانش را نمیتونم تنظیم کنم)
رسم فلوچارات سلسله مراتبی در ورد
Collapse
X
-
-
سلام دوست عزيز
من پيشنهاد ميكنم از اين روش استفاده كنيد
ترسیم چارت سازمانی در اکسل به همراه تصویر افراد به صورت اتومات
-
کامنت
-
Double Bracket
سلام
می تونید از شیپ ها ( Shapes ) استفاده کنید و مشخصاً از Double Bracket کمک بگیرید.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
از right bracket استفاده کردم ولی موقعی که متن را داخل پرانتز نوشتم اندازه پرانتز هم تغییر کرد... نمیشه اندازه پرانتز ثابت باشه و بشه متن هم داخلش نوشت؟کامنت
-
Rectangle
سلام
چرا از Double Bracket استفاده نکردید؟
دلیل خاصی داشت؟!
میشه از پرانتز در شیپ هم استفاده کرد به صورتی که اندازه براکت ( پرانتز ) هم تغییر نکنه.
برای اینکار پیشنهاد میشه علاوه بر پرانتز، از یک Rectangle هم استفاده کنید و با این شکلها یک گروه ( Group ) درست کنید و سپس ادامه بدید.
اگر مشکلی هست عنوان کنید تا برطرف بشه.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت